|

Buna,sunt a 12 si nu stiu ce trebuie sa invat pentru BAC-ul la engleza,sunt la nivelul mediu, dar vreau sa ma perfectionez ca sa iau o nota maxima

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt calificative. Proba orală e fooarte simplă. Ai 3 subiecte. Te pune să alegi de pe masă o foaie la întâmplare. Primul subiect cred că era o întrebare la care răspundeai. De exemplu:
"Îți place să mergi cu bicicleta?" Răspunzi cu da, nu, uneori și argumentezi. "Nu, pentru că obosesc repede"; "Da, pentru că este un sport minunat și te ajută să slăbești" etc.
La subiectul 2 de regulă era descriere. "Descrie ziua perfectă pentru tine" sau legat de o persoană. "Descrie-ți mama/cea mai bună prietenă" etc.
La subiectul 3 îți dă un citat și să argumentezi pe baza lui dacă ești de acord sau dacă nu. Contează mult subiectul 3. Fiind proba orală, îi înteresează cum te exprimi și care îți este nivelul.
Proba scrisă a fost și ea simplă. Un subiect cu un text scris. Pe baza lui răspundeai la întrebări( unele sunt capcană), altul audio și răspundeai la întrebări pe foaie. La subiectul 3 e descriere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiam eu, acum la limbile straine e cu calificative, nu cu note, si nu au nici cea mai mica importanta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rd79):

Eu stiu ca sunt de a2 maxim b1 si as vrea sa ajung la b2

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează