|

Buna, sunt clasa a 12-a si imi este frica. Daca va tine epidemia de coronavirus pana in August, septembrie voi mai da bacul anul asta? Multumesc. Au zis niste doctori americani ca ar putea dura si 18 luni!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil, sau se anulează până vara viitoare dacă românii nu înțeleg odată să stea naiba în casă. Înțelegeți că gravitatea situației în momentu ăsta ține exclusiv de noi să fim responsabili și să nu ducem la o răspândire și mai mare.

| a răspuns:

Exista un vechi blestem chinezesc care suna cam asa: "Fie sa traiasca vremuri interesante" si cred ca se aplica foarte bine la ceea ce ni se intampla noua astazi. Noi traim acum acel blestem, traim vremuri foarte interesante, vremuri de pericol si incertitudine, de o amplitudine cu care omenirea nu s-a mai confruntat de multe generatii. Ce incerc sa spun? Nimic nu mai e sigur; eu daca as fi in locul tau m-as pregati ca si cum s-ar da bacul cand trebuia, pentru ca nu se stie niciodata...dar in acelasi timp pregateste-te sufleteste si pentru o amanare pe termen lung.

| a răspuns:

Daca tine chiar atat de mult, se va amana anul scolar.
Daca tine inca 2-3 luni, veti face scoala in vara si la toamna dai BAC-ul.

In ce priveste frica, singurul lucru de care trebuie sa-ti fie al naibii de frica acum, este a te infectezi cu acest virus.De aceea este indicat sa stai izolata in casa, iar ca sa nu te plictisesti, inveti pentru BAC.

| a răspuns:

"voi mai da bacul anul asta? "

orice răspuns ai primi, e o PĂRERE personală a cuiva deci fără nici o utilitate. Nici ăl de sus nu știe!