|

Buna, sunt disperata! La ora, profesorul a zis ca cativa elevi nu vor avea media si i-a mentionat pe elevi, 5 elevi cu tot cu mine. A spus ca ne va scoate la tabla ca sa ne mai puna note. Eu am notele "6, 3,3, 4,6, 4" un 4 l-am avut la un test si celalalt 4 la teza. Imi vine sa intru in pamant de rusine sad

Daca raman corigenta cu media 4 pe semestrul 1, nu voi da niciun test, insa, daca pe semestrul 2 nu iau media minim 6 raman corigenta ca sa dau un test de corigenta? Sau cum e treaba cu corigenta? Daca raman corigenta sau repetenta se va scrie asta (ca am fost corigenta sau repetenta) in vreun act ceva?

Va rog ajutati-ma, imi este foarte frica. Eu la celelalte materii sunt buna, doar matematica asta imi da batai de cap sad

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună ce varsta ai in ce clasă esti?

| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Clasa a 6-a, 12 ani jumate

| a răspuns:

Daca nu pricepi matematica cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii sa-ti dea meditatii, pentru ca cel mai probabil tie iti lispsesc cunsostintele de baza. Tu trebuie sa faci eforturi sa nu ramai corigenta si cu atat mai mult repetenta, cred ca nu e cazul sa iei in calcul asta.
Invata si fa multe exercitii, nimic nu se obtine fara efort. Pentru 5 nu trebuie sa fii geniu, dar trebuie sa stii totusi ceva.
In ce clasa esti?

| a răspuns:

Desi e serioasa treaba nu e capat de lume. In primul rand Linisteste-te. Apoi cauta sa inveti cumva altfel (vezi onliine ceva) vorbeste cu parintii poate iti permiti meditatii, roaga un coleg/a mai bun ca tine sa te ajute sa intelegi.

| a răspuns:

Nu scrie nicaieri daca ia ramas repetenta sau corigenta! In caz daca doamne fereste vei repeta clasa acest an va fi ca unul fantoma, adica nu scrie absolut nimic in acte doar ca profesorii la cum sunt ei de **** spun in gura mare daca ai patit asa ceva... si daca ramai corigenta nu e mare problema ca ai ramas pe primul doar. Ca sa nu ramai corigenta pe vara trebuie sa ai media 6 pe semestru 2 (4+6=10:2=5) deci e okhappy

| a răspuns:

Vei ramane corigenta in caz ca nu scoti media 6 pe al doilea semestru. Corigenta insemnand ca in toamna vei merge si vei da un fel de test, care nu e cine stie ce (depinde de fiecare liceu in parte).
Insa stai linistita, nu esti prima, nu e un capat de tara. Invata mai bine si vei avea rezultate si la matematica.