|

Buna, sunt in clasa a 12-a si sunt foarte stresat in legatura cu BAC-ul. Puteti sa imi spuneti experienta voastra cu BAC-ul, adica: cat timp v-ati pregatit inainte (asta ma intereseaza in special), cum a decurs examenul si daca ati fost multumiti cu nota luata? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acum sunt la facultatea de Automatica si Calculatoare UTCN, anul 1. Am luat bacul cu 9.26 mate-info.

Cat timp m-am pregatit inainte: La mate cam 1 an jumatate mai intensiv, dar din clasa a 10-a am inceput sa facem meditatii(gratuite) cu profesorul de mate pentru ca i-am fost o clasa foarte draga lui. Pe langa cele 5 ore de mate faceam inca 2 ore lunea subiectul 1 de la modele de bac. La fel si in clasa a 11-a, cand am facut subiectul al doilea de la modele, iar in clasa a 12-a am inceput de prin octombrie si faceam cam 3-4 ore de mate de la 3 dupa masa pana la 6-7 in fiecare zi de luni, dar nu mai aveam tema. Din semestrul al doilea am inceput sa fac modele de admitere pentru facultatile din Cluj( voiam neaparat acolo). Am intrat la Calculatoare buget, Informatica taxa si Informatica Economica Taxa( Concurenta foarte mare acolo) Rezultat: 9.80, nota de care sunt multumit. La Romana nu m-am stresat asa tare pana in ultimele doua luni, am facut toate rezumatele si aveam la fiecare opera idee ce se intamnpla dar n-am pus accent asa tare pe ea si am luat 8.50(destul de bine as zice). La informatica, a fost bine, o materie care imi place si care m-am pregatit mai mult din placere. Am luat 9.50 cu ajutor de la profesor. In concluzie, bacul este un examen FOARTE usor fata de ce am la facultate, aici de doua ori pe an dau la examene cat pentru 5 examene de bac si ai doar un semestru timp de invatat plus cursuri si altele, deci e mult mai greu. Asa ca, nu te descuraja, apuca-te o ora, doua pe zi, mai ales acum ca ai liber si citeste la materiile unde crezi ca ai probleme. Daca nu ai probleme, rezolva subiecte de admitere si intreaba pe net ce nu stii, asa ca o sa fie bine daca inveti. Mergi fara stres, scrii ce ai de scris si gata.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Te salut! Am început cu câteva luni înainte, și a fost totul bine! Ideea este să nu te stresezi prea tare, încearcă să parcurgi materia pentru fiecare disciplină în parte, să ai clar în minte ideile principale, baza cum s-ar zice! Nu neglija nici o zi, pune deoparte suficient timp pentru studiu și va fi totul ok!
Multă baftă!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai... La bac am cunoscut o fata day dreaming
I-am gasit recent Facebook-ul, e maritata cu un cioroi, au si plod. Au trecut 8 ani de la bac-ul meu rolling eyes

| a răspuns:

M-am pregatit 2 luni in weekenduri, am luat nota foarte mica(6.61) dar am fost superficial si nu ma mira. Atunci am fost multumit, acum m-as calca in picioare.

| a răspuns:

Cam 1 luna la matematica, 1 saptamana la romana si deloc la informatica. Media totala mi-a iesit undeva in jur de 9 daca tin bine minte. Oricum la facultate am intrat pe examen deci nu-mi prea pasa de media la BAC.

Stres nu e. Sa vezi in sesiune cand trebuie sa inveti pentru 6 examene in 2 saptamani sau chiar mai putin. Nu d-astea ca ce-a facut Ion cu Florica pe la spatele Anei, aici trebuie sa inveti sa scoti 5-u ala.

| a răspuns:

M-am pregătit in fiecare dimineață (inclusiv în metrou și în drum spre liceu) în care am avut zi de examen, examenul a decurs ca un test obișnuit și notele au fost exact cele pe care le așteptam.

| a răspuns:

Vrei ajutor la mate?
Urmareste-l pe profu asta.
Are video-uri din toate cele 4 clase de liceu. Vrei un sfat? Rezolva problemele de bac exact cum le face el. El le rezolva standard, exact cum corecteaza profesorii bacul. Stai cu caietul si pixul in față si scrie dupa el. Umple tot caietul cu problemele de acolo. Apoi recapitulezi citind ce ai scris in caiet.

https://m.youtube.com/user/Poe669/playlists

| a răspuns (pentru SearchingHard):

Si Ioan Ursu, are mii de clipuri daca nu ma insel

| a răspuns (pentru Furnicuta000):

Daa, e bun si domnul acela. Vorbeste interesant. Stie sa povesteasca bine.

| a răspuns (pentru Furnicuta000):

Furnicuta, ce parere ai de examenele date online? Te astept aici:

https://www.tpu.ro/......-sau-ecdl/

| a răspuns:

Să vedem dacă mai dai bac-ul cu pandemia asta. Cred că o să ne țină în perioada următoare ca pe italieni.