anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU!
Am aflat ca voi da teza la istorie pe 15 decembrie. Sunt in clasa a 12 a. Dupa cum poate stiti, sunt 9 teme la bac. Noi am facut la scoala doar 3 teme. Proful a spus ca ne vada teza din test de bac, in conditiile in care noi nu am facut niciun test la clasa si a spus ne da din toata materia, nu numai din ce a predat, pe motiv ca suntem obligati sa stim si ce nu ne-a predat, pentru ca suntem in clasa a 12a. Nu stiu ce sa fac, intrucat m-am bazat pe ce a predat la clasa, adica am invatat si in plus, dar nu am invatat inainte. Am facut romanitatea, regimuri politice democratice si totalitare, Constitutiile in Romania si cam atat. Chiar nu stiu ce sa fac. Toata clasa este de aceeasi parere : ca si mine, nu stiu cum sa invete pana atunci.

3 răspunsuri:
| SportBoy a răspuns:

Cel mai probabil, va limita subiectele la materia facuta pana in acest moment. Asa a facut si profesoara noastra cand eram in primul semestru din clasa a XII-a - teza sub forma de test de bac, dar strict din lectiile pe care am apucat sa le discutam, exact aceleasi ca ale voastre.

| Ficus79 a răspuns:

Nu-ți fie frică de istorie, ai s-o dovedești...De limba română să-ți fie frică în schimb...

| Erin28 a răspuns (pentru Ficus79):

Daca am mai facut greseli de scriere, asta este o problema minora. In legatura cu teama de proba de la romana, nu, nu prea imi este teama, in conditiile in care am lucrat numai de la inceputul anului vreo 20 de teste la scoala, si altele in plus. Sincera sa fiu, as prefera sa dau doua probe la romana, in loc de istorie. La romana este relativ simplu, primele subiecte constituindu-se sub forma unor baze ale textelor la prima vedere, iar la subiectul 3, daca citesti operele din programa de examen, nu ai cum sa nu scrii. Eu niciodata nu m-am inteles cu istoria.