|

Buna TPU! Am si eu o intrebare legată de BAC.

Deci, anul trecut m-am inscris in prima sesiune doar ca, din anumite motive doar la competente am reusit sa ma prezint si nu si la scris.

Apoi m-am reînscris in sesiunea a doua unde nu am promovat decat la o singura materie, fiind nemulțumită vreau sa o redau si la aia, insa problema mea este ca sunt foarte ocupata anul acesta si ca pot doar la doua materii sa ma pregatesc...cum se face asta la inscriere? Trebuie sa ma inscriu la toate 3 si eventual ma prezint doat la cele 2 mentionate sau se poate doar la 2?

Si ultima mea întrebare este ca sa trebuie sa platesc acum la înscriere? Caci practic m-am inscris la una dar din nefericire nu m-am putut prezenta?

Multumiri anticipat.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Inscrierea la bacalaureat, in cazul tau, nu se poate face pe materii, doar te inscrii. Ca te prezinti sau nu la o materie este strict problema ta, daca nu te prezinti nu vei reusi la examen.
Sfatul meu este sa te prezinti la toate materiile, inveti foarte bine la 2 materii si ceva la a treia si poate reusesti un 5 si ai rezolvat bacalaureatul, daca impreuna cu notele de la celelalte doua vei obtine cel putin media 6.

| a răspuns:

Trebuie sa te inscrii la toate 3, trebuie sa te prezinti la toate 3, trebuie sa iei nota de peste 5 la toate 3 iar media dintre ele trebuie sa fie mai mare de 6