| elenaaaaa56262 a întrebat:

Buna, TPU! Anul acesta m-am inscris la Feaa Iasi, Finante si Banci, doar ca la ID. De obicei, stiu ca in economie este mai larga piața muncii. Insa ce nedumerire am, daca sunt la ID as avea mai putine sanse sa gasesc un job comparativ cu cei de la IF? Stiu ca in general e o problema cu toti ce termina facultatea in gasirea unui job, dar daca sunt la ID imi scad sansele? Adica nu as putea sa lucrez intr-o banca, sau in contabilitate? Va multumesc!

2 răspunsuri:
| Mihai8767 a răspuns:

Iti gasesti daca esti bun si nu ai trecut prin facultate ca rata prin balta. Am terminat info la ID, nu am avut niciun fel de emotii pe partea asta. Pe toti ii intereseaza diploma, nu cum ai obtinut-o.

| Violleta2022 a răspuns:

In afara de Academia de Politie si cea Militara, nici o facultate din tara nu ofera loc de munca!
Nu pe toti ii intereseaza diploma, ci exprienta in acel domeniu, cunostintele asimilate samd. Sunt angajator si nu dau doi bani pe diplome cumparate sau examene luate pe spagi, ci pe ceea ce omul cunoaste si dovedeste la examenele de ocupare a acelui post sau la interviurile cu profesionsitii angajati.