Intact Media Academy nu este o facultate și nici nu aparține unei Universități. Este daca vrei, o academie privată. Au doua scopuri, sa aleaga unii din oamenii formați acolo și al doilea sa te facă de bani la greu.
Inițial aș vrea să fac facultatea de jurnalism, apoi să merg la Intact Media Academy
Am înțeles. Eu zic că sună foarte bine și nu te descuraja din ce spun unele guri. Sunt convins că îți vei găsi un loc în televiziune. Bafta!
Daca poți mergi la Intact Media Academy întâi, cred că ai mai multe șanse să te remarci acolo. In televiziune se intra greu, e nevoie de pile. Păstrează legătura cu persoana care te poate recomanda și caută să cunoști si alți oameni din televiziune care te-ar putea ajuta. Poți să faci și facultatea de jurnalism daca te pasionează, dar doar facultatea aia nu o să îți ofere mai multe șanse, tot ai nevoie sa recomandări.
Sansele sunt minime, dar noi nu avem de unde sa stim cat esti tu d ebuna sau de norocoasa, fiindca jurnalismul in ziua de azi este pe duca, o alta facultate inutila, iar in televiziune intri daca ai pile mari si foarte mari.
Voluntariatul in jurnalism nu ajuta la nimic, ca la momentul asta sunt milioane de scriitori si jurnalisti, mai ales de cand chat GPT este activ si folosit chiar si de aia care nu stiu sa lege doua cuvinte uzuale, nu ma refer la vocabular elevat sau exprimare stiintifica fiindca si aceea este disponibila online.