| David98TM a întrebat:


Ce parere aveti despre invatamantul in Romania si ce-l din strainatate?

4 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Cu cat o tara are tehnologia mai dezvoltata, are si invatamantul mai avansat.Are si locuri de munca ceea ce motiveaza invatamantul. Daca te ducuntr-o republica bananiera: ce invatamant vrei sa gasesti acolo. Romania e mai pe mijloc. A decazut si din cauza motivatiei apoi din caderea abrupta a industriei de inalta tehnologie facuta cu mijloace proprii, in tara.Au aparut 'savantii' din exterior, romanii ramanand simpli executanti, fara sa trebuiasca sa mai gandeasca, sa mi creeze.Adica o noua forma de sclavie. Cine a vrut cu adevarat a plecat afara, dar e tot la mana a doua.Cu exceptii.Deci, practic nu mai avem invatamant.E, cu pasi grabnici pe cale de disparitie.Imi pare rau de vestea asta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna.

Eu am terminat 10 clase in Romania.
Am plecat in strainatate (Spania) pentru studii. aici sunt la cuarto de eso adica clasa a10-a si fac si cursuri de limba. este foarte fain, educatie, civilizatie si mai usor decat in Romania. daca ai ocazia sa pleci nu mai sta pe ganduri chiar daca nu stii limba.pa-pa

| Aamerican a răspuns:

In Romania e greu sa fi profesor salariile variaza intre 400-800 lei pe luna iar elevi incep sa-si bata joc de profesori si sa chiuleasca. Deci in strainatate e cel mai bine.

| Maria_alexutza_1993 a răspuns:

Cel din strainatate e mai bine platit

Întrebări similare