|

Buna TPU, nu sunt sigur in ceea ce priveste alegerea profilului de liceu la care sa ma duc, ce puteti sa imi recomandati avand in vedere ca nu prea ma atrage mate-info si cam singurul profil la care m-am gandi ar fi stiinte sociale si ce as putea deveni cu acel profil.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai fa ce iti place. Daca vrei stiinte sociale mergi acolo. Poti deveni psiholog cu cabinet particular, speaker motivational, dezvoltator personal, psihiatru sau poti preda psihologia la anumite licee chiar si la facultate daca te tii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi, eu am fost la științe sociale și a fost simplu, baza era română, istorie, și a treia care o dai la bac adică la alegere geografia și psihologie sau ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact, eu am dat la geogra și a fost simplu tare,nu m-am strufocat să învăț așa tare. Poți să mergi dacă ai mers pe acest profil la facultatea de litere,geografie,administrație publică, psihologie sunt ceva variante,dar sunt cam excluse din schemă mate-info,finanțe și banci,marketing adică depinde poate în liceu faci și un pic de mate,diferă de profesor dacă dorește să facă mate mai intensiv sau nu, de exemplu eu nu am făcut mai deloc mate la profilul științe sociale, fiindcă nu probă pentru bac. Poți da și la filo, e cam aceeași treabă. Gândește-te la ceea ce îți place, materii gen. Dacă nu ești mulțumit de profilul la care ai optat te poți transfera, nu mai știu dacă poți chiar din primul an de liceu. Și eu am ales profil bio-chimie fiindcă îmi plăcea biologia, dar nu mă descurcam la celelalte, ar fi ok să te interesezi din timp să întrebi de fiecare profil în parte și la sfârșit să tragi o concluzie, cam asta cred eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează