|

Buna TPU.

Oare stiti cuma ce se intampla daca un profesor nu inchide media la purtare pe al 2 lea semestru?

Primul semestru media a fost 10 dar in al 2 lea am avut absente mai multe insa nu suficiente cat sa-mi scada sub 8 insa purtarea tot nu imi este inchisa. Ce se poate intampla?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu exista sa nu-ti incheie media la purtare la terminarea anului scolar. Si media la purtare nu se incheie de un profesor ci de diriginte, cu consultarea consiliului clasei, conform Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul MENCS nr. 5079/2016, citez:
"ART. 119.(1)La sfârşitul fiecărui semestru şi la încheierea anului şcolar, cadrele didactice au obligaţia să încheie situaţia şcolară a elevilor, în condiţiile prezentului regulament.
(2)La sfârşitul fiecărui semestru, învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru acordarea mediei la purtare, prin care sunt evaluate frecvenţa şi comportarea elevului, respectarea de către acesta a reglementărilor adoptate de unitatea de învăţământ.
(3)La sfârşitul fiecărui semestru învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru elaborarea aprecierii asupra situaţiei şcolare a fiecărui elev."
  

| explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc! Am avut o conversatie frustranta cu diriginta. Cu toate mediile incheiate si 8 absente nemotivate am tras sa imi inchida situatia.
Cea mai ciudata experienta din viata mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mediile la celelalte materii sunt încheiate? Ai avut și alte abateri? Ești la Liceu Tehnologic/Servicii sau la Teoretic? E nevoie de mai multe detalii pentru ați răspunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează