| Mihai1765 a întrebat:

Buna TPU, sunt clasa a12a si pe primul semestru am 10 la sport iar acum pe al2lea doamna profesoara ne pune sa ii trimitem 10 vid cu noi facand diferite exercitii fiecare vid sa fie de minim 15 minute ca altfel nu ne da zece ne da media sub 5, voiam sa int daca am pe primul 10 si pe al2lea 2 sau nu stiu cat si imi iese media 6 anuala pot intra in bac adica nu raman corigent?

7 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Spune-i lu doamna profesoara ca e o proasta de 2 lei si ca incalca grav normele de protectie a datelor, ar trebui ca parintii vostri sa faca o sesizare catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, frumos trimis un email la pagina de contact de pe https://www.dataprotection.ro explicat acolo numele, prenumele domanei profesoare si liceul de unde este si ce anume cere ea, dar asta sa fie discutata cu mai multi parinti, sau parintii sa discute cu diriginta.
Teoretic ea nu are voie sa va ceara inregistrari video ci sa va vada in fata camerei facand ceva exercitii, eu asa zic ca este legal si de bun simt. Nu sa ceri 10 video de la fiecare a cate 15 minute wtf! unde imi garantezi mie ca stochezi atata informatie si ca o faci safe? ca ai protectii suplimentare de stocare a acestor fisiere video ca astfel o terta persoana sa nu le acceseze?
Desi sunt niste neica nimeni, niste proaste de astea increzute care nu-si merita locul, au descoperit si ele proastele internetul!

| MereuRespinsa93 a răspuns (pentru Simpatik):

Am mai auzit la cineva explicația asta. E adevărat se pare. Mie nu mi s-a părut nimic anormal atâta timp cât a ținut pentru el/ea (profesorul/profesoara) filmările dar m-am înșelat.

| Bianca7654 a răspuns:

Nu are voie sa facă așa ceva! Consulta statutul elevului și adu-i la cunoștiință și doamnei profesoare drepturile tale. Nu ești obligat sa trimiți niciun videoclip pentru notă

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Bianca7654):

Sportul nu invata si legislatie pe cineva.
Dar ce fac cei ce nu au mijloace de inregistrare?
Este prevazut asa ceva in metodologia de predare online,