| Nimeni91 a întrebat:

Buna TPU!
Ziua de 5 octombrie este zi libera pentru elevi si profesori? Am inteles ca da, intrucat este "Ziua Educatiei". Intreb, deoarece in aceasta zi am programare la oftalmolog, iar medicul meu de familie nu da niciodata scutiri.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O să zică ministrul, deocamdată n-a zis

https://www.stirilekanald.ro/......i-20171082

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cum sa nu dea scutiri? Daca medicul de familie nu da scutiri, schimba-l! In alta ordine de idei, ai putea cere scutire si de la medicul specialist.

| Nimeni91 explică (pentru GabiDumitrescu):

Am cerut sa imi schimb medicul, dar pur si simu nu imi da dosarul medical ca sa ma pot muta la alt medic, fisa cu vacvinuri, etc.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Nimeni91):

OK, si tu esti MOLUSCA? Te duci direct la politie cu treaba asta, eventual suni la 112 din cabinet pentru retinere ilegala a unor documente medicale personale! Cum puii mei sa fie atit de nenorocit medicul ala si tu atit de molusca? Ai niste drepturi, foloseste-le! Eventual te duci din prima la alt medic si ii zici despre treaba asta si ii ceri sfatul in privinta caii de urmat. A caii legale, desigur, ca ar cam merita picioarele rupte medicul tau actual, dar nu e kosher... straight face

| Nimeni91 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu sunt "molusca", numai ca nu prea ma pot deplasa in acest moment, deoarece localitatea este in carantina, iar acum ca maerg la oftalmolog este o exceptie, intrucat chiar nu mai vad cu ochelarii mei vechi, care s-au mai si spart.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Nimeni91):

Se poate rezolva/investiga problema si online, sunt sigur de asta. Cel putin niste telefoane poti da, iar carantina nu inseamna lockdown complet pana la urma. Iti faci frumos adeverinta si mergi sa iti rezolvi treaba. Sanatate!

| gabicoo a răspuns:

Teoretic da!
Totuși școlile pot organiza activivități specifice Zilei educației fără a se ține ore de curs! Așa scrie în Ordinul de ministru!
Acum depinde de cât de deștept sau berbec e directorul de la Școala ta! Dacă interpretează că se poate da liber atunci e liber, dacă e cap pătrat atunci mergi la Școală!

Întrebări similare