| Another01 a întrebat:

Bună tuturor.Numele meu este Andrei și am 19 ani. Din nefericire nu am putut merge la cursuri pe clasa a 12a și nu am reușit sa termin.(Probleme persoane)Acum as vrea sa ma inscriu la un alt liceu cu frecventa redusa (profil tehnica de calcul) eu fiind profil economic. Îmi puteți da mai multe detalii despre cursul la frecventa redusa? Dacă sunt la tehnica de calcul pot da bacul din alt profil? De exemplu: romana, matematica și biologie? Sau romana, matematica și psihologie? Mulțumesc.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Licee de specialitate la "seral" sau "fara frecventa" nu pot exista. Meseria trebuie invatata!
In unele licee exista cursuri serale sau fara frecventa, dar doar la nivelul unui liceu general, teoretic, fara specializare.
Cel mai recomandat este sa te inscrii din nou in clasa a 12-a de zi, dupa care primesti si certifictul de absolvire in meseria invatata in liceu.
Daca nu vrei (sau nu reusesti), cauti un liceu cu cursuri serale pentru terminarea liceului, dar va trebui sa frecventezi inca un an in plus (seralul este de 13 clase).

| Another01 explică (pentru Bula):

Nu vreau neapărat o calificare anume. Vreau sa termin 12 clase și sa îmi iau bacul. După vreau sa ma inscriu la facultate.