| Alexxx40383736 a întrebat:

Bună, vreau din clasa a 10 a sa ma mut la alt liceu pe aceeași secție adica filologie, problema este ca am încercat si din sem 2 sa ma mut dar nu am putut din cauza ca am avut media mai mica decât ultimul intrat sau ceva de genul.La vara, daca imi depun actele si tot la liceul acesta la care doresc sa ma mut se mai tine cont de medie? Sau e cu primul venit primul servit?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru transferul de dupa cl. a IX-a se tine cont de media de promovare a ultimei clase promovate, in cazul tau media de promovare a clasei a IX-a, aceasta trebuie sa fie cel putin egala cu a ultimului promovat din clasa de transfer. Daca indeplinesti aceasta conditie atunci iti pot aproba transferul.

1 răspuns:
| kidi a răspuns:

Buna, in primul rand, da, mereu se time cont de medie.Din cauza asta n-ai putut in semestrul 2, dacă vrei ca la anul sa te muți trebuie sa ai ultima medie din clasa.Asa se face la liceu.In al doilea rand, vezi ca dacă ești clasa a 9a trebuie sa stai la liceul ala un an, nu poți sa te muți după un semestru la liceu, asta e la liceu.
In concluzie: trebuie ultima medie și poți doar după un an. Funda?