| trisha88 a întrebat:

Buna, vreau sa particip la un curs de dezvoltare personala online care se plateste cu cardul printr-un sistem de plata numit Gumroad.Am inteles ca dupa ce ma inscriu si imi dau datele de pe card mi se vor lua in fiecare luna o suma fixa pe durata cursului.Eu am mai facut plati cu cardul deci nu e ceva nou pentru mine, prin pay pal de exemplu dar nu am avut ocazia sa cunosc sistemul asta. Va rog sa-mi spuneti daca pot avea incredere, poate cineva de aici a folosit acest sistem de plata si-mi poate spune.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sistemul de plata in sine nu e un risc, este un sistem destul de folosit (spre exemplu abonamentul la antenaPlay - e doar un exemplu). Singurul risc este sa nu primestii ceea ce platesti. Oricum nu strica sa iti verifici extrasul de cont periodic sa vezi ca s-a luat suma corecta la data corecta

4 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Buna
Cardurile in ziua de azi sunt protejate printr=o parola suplimentara, initial numita 3D secure, actual functie de tipul de card. Aceasta este necesara pentru activarea fiecarei plati.
Nu vad cum poti baga datele o singura data si sa ti se extraga bani lunar, ai grija sa nu faca altceva cu ele.
Bafta
P.S. As opta sa platesc prin paypal, acolo detii controlul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu introduci datele o singura data, ceea ce inseamna ca validezi atat prima plata cat si urmatoarele. Nu e nimic deosebit, procesatorul de plati iti va debita banii intro anumita zi a lunii atat timp cat tu urmezi cursul.

| trisha88 explică (pentru suntserios):

Sa inteleg ca cunosti acest sistem de plata si ca nu exista nici un risc?

| trisha88 explică (pentru suntserios):

Multumesc.Chiar astazi ma inscriu la curs.