|

Bună ziua!Am și eu o nelămurire.După ce am terminat clasele a 9 a și a 10 a la un liceu cu program normal, m-am transferat la un liceu seral.Acolo nu am frecventat cursurile deloc, dat fiind faptul că mă angajasem și nu puteam ajunge la ore. Ulterior am fost exmatriculat.Acum vreau să mă înscriu la un alt liceu și mi se cere foaia matricolă.Cei de la liceul cu profil seral îmi spun că ei nu trebuie să-mi elibereze foaia matricolă, pentru că nu am frecventat.Cei de la primul liceu îmi spun, de asemenea, că nu-mi pot elibera respectivul document, dat fiind faptul că am plecat de la ei prin transfer.Cum mă îndrumați să procedez?Mulțumesc anticipat!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Exista o problema de care nu zici nimic, respectiv liceul seral nu ti-a cerut foaia matricola de la primul liceu sau nu ai dus-o tu?
Daca nu ti-au cerut si foaia matricola de la primul liceu nu a ajuns la liceul seral atunci primul liceu trebuie sa o elibereze, al doilea nu are cum sa-ti elibereze foaie matricola, deoarece n-ai studiat la ei si scoala unde ai studiat are mediile tale si sunt obligati sa-ti elibereze foaia matricola.
Depune o cerere in scris si daca tot refuza spune-le ca o sa te adresezi la ISJ pentru ca te poarta pe drumuri si nu isi indeplinesc obligatiile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează