|

Ca profesor daca nu treci pe cineva absent si acel elev e lovit de masina ce poti păți? Iar in cazul 2 daca doi elevi se lovesc in timpul orei tale ce poti păți?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Foaie verde - care-i vina profului in lanțul cauzal al accidentului sau al celui prin care doi idioți de bat? Zero!

| a răspuns:

Poate sa fie profesorul facut responsabil, fiind minori elevii trebuie sa fie permanent in grija cuiva.In al doilea caz nu are ce sa faca profesorul, doar sa ii desparta daca poate si sa anunte incidentul.

| a răspuns:

Profesorul o sa aiba grija sa treaca repede absenta in catalog pentu a se disculpa

| a răspuns:

In teorie, nimic
trebuie ca, CINEVA, parinti, profesori (colegi), director, etc. sa ia atitudine, moment in care intrebarea e daca nu ii pui absenta esti responsabil sau nu, ei bine, NU esti, elevul poate sa fie in spatele scolii, sa si-o traga cu pr0stituata care isi face veacul acolo (si sa ia sida, care o sa il omoare peste 10 ani), sa fumeze, sa bea, sau poate sa fie in clasa vecina care nu e ocupata in momentul ala si pur si simplu sa chiuleasca (deci in perfecta siguranta), sau poate sa fie in celalata parte a orasului, sa fie omorat de ceilalti traficanti care vand droguri si asta a venit pe teritoriul lor sau sa ia supradoza, in nici un caz profesorul nu trebuie sa lase clasa ca sa se duca dupa elev

moment in care depinde cati dusmani are profesorului, pana acum nu am auzit in viata mea de vreo pedeapsa ca nu a pus absenta, dar cum in invatamant, inspectorii, inspectoratul judetean, ministerul, etc. pot sa faca ce vor, pot sa admonesteze profesorul, mai mult sau mai putin, eventual la leafa, daca cineva face destul scandal.

| a răspuns:

Profesorul respectiv va fi penalizat.

| a răspuns:

Normal si de drept, ca si profesor tu devii vinovat pentru ca nu ai pus absențe și toate intamplarile s-au intamplat la ora ta, deci o parte de vina o are și profesorul dar si scoala.