| LisaJulie a întrebat:

Care e cea mai buna culegere de teste pentru gimnaziu la limba și literatura romana ( peste un an o ruda de Evaluarea Nationala)?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Vezi ce ți-a recomandat profesorul de la clasă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Orice culegere pentru Evaluarea Națională, aprobată de Ministerul Educației.
Personal, cred că multă lume uită să deschidă manualul dar aleargă după culegeri.

| siriusblack98 a răspuns:

Da banii degeaba pe culegeri cand are sute de teste pe net actualizate an de an si sunt gratis. Anul viitor cel mai probabil culegerea aia nici nu se va mai plia pe subiectele date. Nici cand am dat bacul nu am cumparat culegeri de teste si tot am trecut lejer cu simulari de pe net.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Asta e de la sine înțeles, să vadă testele date anii trecuți. Dar dacă stai sa socotești cât costă listarea, ieși cam tot pe acolo cu o culegere gata cumpărată.

| siriusblack98 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Eu n-am printat nimic, testele poti sa le rezolvi fara sa le printezi pe hartie ca doar le ai in fata ta pe laptop/pc/telefon/tableta. E la fel si cu acea culegere ca doar ai testul in fata ta pe culegere si te apuci sa-l rezolvi pe o foaie.

| Cipi1212 a răspuns:

Care îți oferă posibile subiecte cu rezolvări la limba și literatura română.

| BlueSky14 a răspuns:

Limba si Literatura Romana. Ghid complet pentru evaluarea nationala de la Booklet. Sunt doua culegeri una de 20 de teste si una de 40 de teste.