| AlexDorinel a întrebat:

Care vi se par mai educati, baietii sau fetele?

11 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

O intrebare mult prea generalista.
Nu are importanta daca esti baiat sau fata ci conteaza felul tau de a fi, caracterul, educatia primita si de ce nu autoeducatia

| Jassmina a răspuns:

Nu are importanta sexul lor, ci educatia primit acasa, de la parinti.
Dar judecand dupa propria-mi experienta, cu cate apelative golanesti si jignitoare am primit de la needucati, as spune ca majoritatea sunt baieti.

| CopilThembel a răspuns:

Aici depinde de persoana și cum gândește dacă respecta și e educata.

| aumih16 a răspuns:

Depinde! eu as zice spune ca fetele fiindca ele nu prea se gandesc la sex ca baietii!

| Sppin a răspuns:

Evident ca fetele sunt mai educate, pentru că lor nu le-ar sta bine ca baietoaice, adica rebele din fire, ci ele sunt învățate inca de mici de mame si de tati sa se poarte cuviincios cu oamenii, să urmeze o facultate de litere, de jurnalism, si le rafinează mult treburile astea.
Despre baieti nu pot sa am cuvinte multe de lauda, în general ii vad cam dezorganizati, dezinteresați de cei 7 ani de acasa.
Nu prea stau nici părinții lor de ei ca sa ii educe, caci unii dintre ei nici nu stau sa fie educați, sau nu ii interesează.
Uite intreaba tu pe un cuplu de ce nu si-ar dori asa mult un baiat, iar răspunsul va fi mereu același, indiferent.

| Benny09 a răspuns (pentru Sppin):

Vorbești ca să nu te ia somnul. Sa faci o vizita prin cartierul în care locuiesc eu să vezi gen de fete "rebele" care scuipă din jumătate în jumătate de metru și râd ca idioatele de se aude din celălalt capăt de stradă și le cântă manea din boxa portabilă. Tot niște fete din astea "educate" într-o zi, într-un mijloc de transport în comun, s-au legat de mama mea și a zis că pute și că este o babă proastă. Când am mers în stație am dat nas în nas cu niște mucoase de 16 ani și iubiții lor de 25 ani. Apoi fostele care de multe ori mă sunau și îmi ziceau că "gășcuțe" din astea din cartier s-au legat de ele, apoi poate vrei să reamintesc când fete de liceu sau școală generală umileau elevi (băieți) mai mici decât ele și alți elevi filmând totul. Sau poate vrei să îți dau numărul mamei mele care de peste 20 ani lucrează cu copii, mama lucrând în DGASPC, iar de cel puțin 15 ani lucrează numai cu copii delicvenți. Și să îți povestească ea de comportamentul fetelor de generația 21 si mai ales despre acea vecină în vârstă de 11 ani pe care am avut-o în bloc, iar pentru că a fost așa de cuminte, acum este clienta mamei mele la muncă după ce a fost prinsă la furat într-un apartament și proprietarul a sunat la poliție. Și să nu mai zic comportamentul de "fata educată" pe care îl avea față de noi, strâmba din nas când te vedea și era șmecheră pentru că taică-său un bătăuș care a fost la penitenciar și era prieten cu toți vagabonzii din cartier. Apoi nu aveai voie să zici nimic pentru că te prindea la colt de stradă și ți-o luai pe coajă. Fete educate, nu? Si de partea băieților sunt uscături, dar lasă că nici fetele nu sunt ușă de biserică. Să nu mai zic despre acele fete care înainte găteau ca mama, iar acum beau ca tata. S-a întâmplat să cunosc fete care consumau mai mult alcool și decât mine, bărbat fiind. Și eu beau la ocazii, însă nici să nu mai știu de mine. Sau care mă înșelau cu alții și tot noi suntem ăia needucați și prost crescuți? Mai bine tăceai, voiam să evit orice dezbatere despre subiect. Însă dacă tot te-ai găsit să vorbești...

| Sppin a răspuns (pentru Benny09):

Să înteleg că in cartierul tau fetele fac legea iar baietii inclusiv tu sunteti mămăligi pe lângă ele?
Imi inspiri a aroganță si prostie încă din momentul cand mi-ai dat eronat si nefolositor la raspunsul meu care nu era pentru tine.
Nici nu ti-am cerut părerea iar tu mi-ai dat-o ca taranul in camp.
Asta presupune inca o dată ca am avut dreptate cand am zis ca baietii sunt needucati de fel.
Crede-mă, daca ar fi sa imi aduc si eu cazuri particulare in discutia asta cu, "intr-o zi de vara" n-ar ajunge loc de băieți răi, dar noi nu vorbim de minorități.
What?
Dacă o fata bea alcool, e needucata?
Vorba ta:
"Dacă tăceai, filosof rămâneai."

| Benny09 a răspuns (pentru Sppin):

Ți-am dat eronat mai departe, sa te bucuri. Ce am citit din ce ai scris a fost ceea ce poți vedea într-un film premiat la zmeura de aur : începutul și sfârșitul. Nu am reușit sa te înțeleg, de fapt zici ca încerci sa transmiți un mesaj prin semn surdo-mut înțeles doar de anumita categorie de oameni. Du-te și rămâi cu echipa ta de jucători PUBG, la felul în care gândești cred că încă ești obosită din cauza dependentei de joc care te tine trează nopți întregi și nu îți permite să oferi și tu un răspuns logic. Ce trebuie să fac ca sa poți înțelege și tu? Să îți desenez? Vrei desen tehnic? De fapt este prea ireal să vezi tu caracterul altor oameni, dacă toată ziua stai închisă în casa și singura socializare este cea la microfon în PUBG. Este un joc de cacao, și eu l-am jucat insă la un moment dat eram exact ca și tine din cauza ca jucam prea mult. Acum m-am lăsat, joc altceva! Înainte să intri în polemică, asigură-te ca ai și creierul destul de odihnit pentru a putea judeca o decizie. Din păcate la oboseala scrii mult și foarte prost! Și sincer, la mod de gândire și exprimare, mai mult de 15 ani nu îți dau. Ești prea neformată pentru societatea în care trăim, de aceea ești încă incapabilă să percepi realitatea. Realitatea pe care o vezi tu este cea oferita de joc și comunicarea la cască. Știu oameni ca tine, am trăit ani lângă astfel de caractere și nu mi-e greu să îți zic ca ești la fel.

| Sppin a răspuns:

Raspund pentru Benny09:
Eu cred ca nu ai inteles ca intrebarea topicului nu era una impersonală, ci personală, adica părerea mea din experienta mea, nu a lui Benny09.
Nu ai inteles nici că cei 7 ani de acasa nu are legatura cu a bea, a asculta manele si ati înșela partenerul de viață, de fapt in niciun cod manierat nu contin aceste exemple pe care le-ai dat fara sa gândești.
Păcat, am fi facut o echipă bună pe PUBG daca ai fi fost băiat deștept, dar cu tine asa ma mănâncă cainii.

| Benny09 a răspuns:

Cred ca tine de cei 7 ani de acasă decât de sex

| AlexIonut121212 a răspuns:

Conteaza educatia, nu neaparat sex ul(gen ul)

Întrebări similare