anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cate situatii neincheiate si corigente pot avea fara sa raman repetent? (am 2 corigente in vara si am 2 materii la care nu am note pe semestrul 2, pe primul semestru nu am nicio corigenta si am toate mediile incheiate)

Răspuns Câştigător
| 9gag a răspuns:

La 3 corigente ramai repetent. Pentru obiectele la care nu ai nota te duci tot in toamna parca si dai sa iti puna note si daca nu iei nota de trecere ramai corigent.

10 răspunsuri:
| Malphas a răspuns:

Rămâi repetent la 3 situaţii neîncheiate/corigenţe. Dacă la materiile la care ai rămas semestrul ăsta ai media 6 pe primul semestru, atunci ai trecut clasa. Dacă nu, pregăteşte-te să îţi consolidezi clasa. happy Mult noroc!

Alte răspunsuri
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi cred ca ramai repetent mai mult ca sigur, pentru ca in mod normal ca sa nu ramai repetent trebuie sa ai 2 corigente pe vara fara situatii neincheiate. Iar tu ai doua corigente pe vara si doua situatii neincheiate...cam lasa de gandit!

| Denis470 a răspuns:

Nu poti trece clasa cu situatii neincheiate, chiar daca ai toate materiile media zece si la una ai situatia neincheiata, tot ramai repetent.Cu corigentele daca ai 3 ramai, dar in situatia ta cu mediile neincheiata doar o minune te salveaza de repetenta.

| szmotovio a răspuns:

Repetent ramai daca esti corigent / ai situatia neincheiata la mai mult de 3 materii.Bafta

| 1klz a răspuns:

2 corigente, la 3 repeti, asta include si situatiile neincheiate (tot ca o corigenta e). Bafta!

| DEXTER666 a răspuns:

Pentru cei care mi-au raspuns aici vreau sa le clarific totulbig grin
Am trecut clasa vara trecuta si anul asta am terminat si liceul cu bac cu tot.
Ca sa imi raspund la intrebare acum ca sunt in cunostinta de cauza treaba sta asa: Poti avea maxim 2 corigente in vara! La 3 corigente ramai automat repetent. Situatii neincheiate poti avea oricate! si 10! In schimb daca ai 2 corigente si 2 situatii neincheiate. cum am avut eu... Daca la una din situatii nu iei nota de trecere, atunci se transforma in corigenta, deci vei avea 3 corigente, deci automat ramai repetent. Dar poti avea 2 corigente si 10 situatii neincheiate si poti lua la toate nota de trecere si atunci e totul minunatlaughing
Multumesc oricum pentru sustinerea voastra si va anunt ca sunt absolvent si viitor student!

| gabrielcosmin89 a răspuns (pentru DEXTER666):

Buna as vrea sa stiu cum sa procedat.
A fost ca la corigente a trebuit sa le demonstrezi ca sti de minim un 5 sau sa tinut cont si de celelalte note?

| LOLanime1998 a răspuns (pentru DEXTER666):

Buna esti sigur ca poti avea mai multe situati neincheiate. Am avut mai multe probleme de sanatate si amlipsit mare parte din sem 2 si sunt in calsa a 10-a cu notele nu am probleme am de la 8 in sus dar am 3 profesoare care nu vor sa imi incheie situatia, daca e cum spui tu atunci nu raman repetenta?

| paula_7864 a răspuns:

Ca sa ramai repetent, trebuie sa fii corigent la trei materii si daca nu ai nici o nota pe semestrul doi, nu stiu aici... depinde de profesorii pe care ii ai.