anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce atractii turistice sunt in las vegas?

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Tot Las Vegas-ul reprezinta o atratie turistica.Nu cred ca exista ceva acolo ce nu merita vizitat.
Vegas = Playground-ul Americiiwinking Ps : Iti trebuie si un buzunar plin cu verzisori.

| Cσσкiє a răspuns:

Fantanile Bellagio, Gradina Pasarilor Flamingo, Muzeul Guggenheim in Hotelul Venetian, Habitatul Leilor MGM, Spectacolul de lumini Within Mirage, Reciful cu Rechini in Hotelul Mandalay Bay, Pepita de Aur, Experienta Star Trek, Ruta 95 noaptea. Sau, uite o versiune mai lunga : Muzeul de ceara Madame Tussauds, unde se gasesc personaje ca Harry Potter, David si Vctoria Beckham, Robbie Williams sau Capitanul Jack Sparow.
Hotelul The Bellagio un complex cu hotel si cazino, detinut de grupul MGM Mirage, Bellaggio este o copie identica a hotelului cu acelasi nume de pe malul lacului Como din Italia, cu un ansamblu numit Fiori di Como, format din peste 2000 de flori din sticla care acopera un planseu de 600 mp. Pentru ca imitatia sa fie cat mai fidela, americanii au amenajat aici chiar si un lac cu o suprafata de 32 de mii de metri patrati care se intinde intre cladire si bulevard.
Muzeul lui Tutankamon de la Luxor unde puteti vedea piramida egipteana sau statuia Sfinxlui.
Una dintre cele mai impunatoare constructii, nu numai prin marime, ci si prin arhitectura sa, este hotelul Caesars Palace, situat aproape de bulevard, cu statui in stil antic si fantane arteziene. In fata acestuia se gaseste o gradina superba incadrata de doua cai de acces pentru vizitatori, precum si un rand de magazine precum Geani Versaci, Gucci, Nike, ce au spatiul dintre magazine zugravit asemenea unei boltei ceresti, lasand impresia unei plimbari nocturne.
Orasul Las Vegas este inca in dezvoltare astfel ca, pe alocuri inca mai apar noi hoteluri noi construite, sau in constructie.
line La Las Vegas se mai gasesc copii fidele ale Turnului Eiffel, ale piramidelor egiptene sau ale palatelor Romei antice. La hotelul Hilton se poate face o calatorie printre stele alaturi de eroii favoriti din Star Treck, unde si angajatii sunt costumati precum actorii cunoscutului serial.Cazarea la un hotel din Las Vegas poate costa intre 25 si 2500 de dolari, dar ce mai conteaza banii cand te aflii intr-una din cele sapte minuni din zilele noastre. O seara buna!:-)

| z8 a răspuns:

Marea, muntele, padurile nesfarsite si izvoarele cu ape minerale. Printre pietre poate mai gasesti si un vulcan doi daca ai noroc.

lolita
| lolita a răspuns:

In Las Vegas mergi sa cheltuii banii nu sa vizitezi monumente. daca ajugi pe acolo te felicit, cand voi avea ocazia (bani)laughing voi merge si eu.

| Florys a răspuns:

Cele mai mari atractii sunt cazinourile!

| lovelovelove a răspuns:

Cazinouri rolling on the floor)