|

Ce materii se studiaza la filologie? La ce voi da teze si bacul?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Eu sunt la filologie si in afara de ce am facut in generala mai fac logica.care este destul de usoara. Teze vei da la romana,geografie sau istorie, latina si logica! iar bac la romana, engleza si franceza(vei da la ambele). istorie sau geografie si logice...nu mai stiu daca se mai da si la altceva dar la mate nu se mai da bac iar din clasa a 11 a nu mai faci mate...asa e la mine!
sper ca te-am ajutat!
Bye:*

5 răspunsuri:
| a răspuns:

La Filologie, dai teză la română, istorie/geografie, prima limbă străină studiată şi latină. Nu dai la logică, aşa cum a zis cineva pe aici, la logică dai teză dacă eşti la Ştiinţe Sociale ( în loc de latină ). În plus faţă de generală faci: logica - a noua, educaţie antreprenorială şi psihologie -a zecea, economie, sociologie, Ştiinţe ( în loc de mate, fizică, chimie, bio ) - a unsprezecea şi filosofie - a doisprezecea. Vei avea multe opţionale începând cu clasa a unsprezecea. Bacul îl dai la română şi istorie obligatoriu şi a treia probă la alegere între: geografie, sociologie, logică, economie, psihologie, filosofie. Nu vorbesc din auzite, am terminat Ştiinţe Sociale şi am o prietenă bună care a terminat Filologia. Filologia e pentru cei cărora le plac mai mult latina şi limbile străine, dacă te regăseşti în acest tipar, alege cu încredere acest profil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Amaya):

Dar de exemplu eu vin din alta tara si vreau sa dau la filologie dar pana acum am invatat doar engleza si germana.Ar fi o dificultate pentru mine? este usor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Faci toate materiile, cele de reala le vei face doar pana in clasa a 10-a iar bacul il dai obligatoriu la lb romana,o limba straina la alegere,istorie sau geogra la alegere si inca o alta materie care ti-o alegi tu. teza dai la romana,latina, la o limba straina ( in functie de limba care o alegi sa o dai la bac), la istorie si geogra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Teze vei da la:Romana,Istorie sau Geografie(La alegere),Engleza,Latina, iar bacul vei da la:Istorie(obligatoriu), Geografie, Romana, Engleza sau Franceza(la alegere)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează