|

Ce materii se studiaza la liceu daca esti la profil real matematica informatica? Si daca puteti sa imi spuneti si cate ore sunt, ar fi perfect! Multumesc.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai eu am facut la profilul real si am studiat matematica 4 ore pe saptamana informatica 3 sau 4, biologie 2 ore, romana 3 ore, fizica 4 ore, chimie 2 ore, geografie 1 ora, istorie la fel, sport 2 ore, engleza 2 ore, franceza la fel, ce e important la profilul asta este Matematica fizica si Informatica, pe asta se pune accent mai mult de asta sunt si asa multe ore pe saptamanawinking

Alte răspunsuri
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fizica, chimie, biologie, matematica, informatica, religie, logica (in clasa a IX-a), romana, engleza, franceza, geografie, istorie, etc.
Cele mai multe ore o sa le ai la Matematica-4 ore sau mai mult pe saptamana, la romana la fel, la fizica tot cam 4 ore, informatica 4 sau 5 ore.In rest nu e prea mare stres!laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Sunt in clasa a12-a la mate-info si iti pot spune exact ce materii se fac.
Matematica 4 ore pe saptamana, obligatoriu, dar poti avea si o ora suplimentara de extindere, asa ca noi am avut 5 ore de mate pe saptamana tot liceul.
Informatica- 1 ora in clasele 9-10 si 4 ore in clasele 11-12 (asta daca nu esti la intensiv informatica si ai mai multe ore de info). In plus in clasele 9-10 veti mai avea cu profesorul de informatica o disciplina, numita TICla care veti invata Word, Excel, Power-point si Acces) si care va avea alocate doua ore pe saptamana in clasa a noua si o singura ora pe saptaman in clasaa 10a.
Fizica-3 ore;
Chimie-2 ore in 9-10 si o ora singura in 11-12;
Romana-4 ore pe saptamana in clasaa 9a si doar 3 ore in clasele 10-11-12;
Doua limbi straine (cele studiate de tine in gimnaziu)- cate 2 ore pe saptamana fiecare.
Geografie-1 ora;
Istorie-1 ora;
Biologie-2 ore in 9-10 si o ora in 11-12;
Religie-1 ora;
Desen si muzica-doar in 9-10-o ora la doua saptamani, adica o saptamana ora respectiva e de desen si o saptamana ora respectiva e de muzica, la fel cum e si in clasa a 8a.
Socio-umane (Logica in clasa a noua, Psihologie in a 10a, Economie in a 11a si Filozofie in a 12a)-1 ora pe saptamana;
Educatie antreprenoriala (doar in clasa a 11a)-1 ora pe saptamana si o preda, de regula, tot profesorul de socio-umane.
Sport-2 ore in 9-10 iar in 11-12 o ora de sport si o ora de jocuri sportive, deci vei avea cu proful/profa de sport 2 medii in 11-12. Dar depinde si de liceul tau.
In a 11 a si a 12a vei avea si 2 optionale, noi, de exemplu, am avut un optional de chimie si unul de geografie in a 11a iar intr-a 12a vom avea un optional de chimie si unul de biologie, fiecare dintre aceste materii optionale avnd cate o ora pe saptamana.
Plus media la purtare
Tezele se dau la romana, matematica, informatica si la alegere intre biologie/chimie/fizica in toti anii de liceu.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Pai o sa faci matematica, informatica, chimie, fizica, biologie, romana, tic, engleza, franceza, istorie, geografie, logica, religie, muzica, desen, sport, purtare....astea is toate materiile... cred ca nu am omis vreo una happy( plus purtarea)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează