| UnulSimplu312 a întrebat:

Ce parere aveti despre edmundo si studiul in Olanda?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Costisitor, daca esti serios si ai un plan bine stabilit, merita. In schimb, daca vrei sa o lalai cativa ani, sa o arzi prin cluburi si sa fumezi mahoarca, las-o balta.
Si nu o lua personal, spun asta pentru ca foaaarte multi se duc acolo doar pentru asta si mai putin pentru invatat/muncit.
Tara in sine e placuta, nu vezi blocuri peste tot ca la noi, numai case, paduri, plantatii, infrastructura de nota 10, se circula mult cu bicicleta sau transportul in comun si mai rar cu masina.
Vremea e destul de urata, ploua foarte mult si e destul de frig, fiind in Nord, comparativ cu alte tari.
Oamenii sunt civilizati, te respecta daca si tu te respecti pe tine.
In Olanda sunt foarte multi straini din toate partile lumii de la polonezi, bulgari, romani la francezi, afgani, spanioli, marocani, arabi si negrii.
Limba lor e destul de urata, o combinatie ciudata intre germana si engleza care nu suna ca niciuna din cele doua, dar partea buna e ca majoritatea oamenilor vorbesc si engleza.
E o tara frumoasa, dar depinde ce intentii ai, trebuie sa te gandesti ca daca vrei sa inveti, e destul de greu intr-o tara recunoscuta pentru distractie si petreceri. Mai degraba ti-as recomanda Germania, daca cunosti limba si vrei sa inveti acolo, poti sa ajungi departe in viata.
Calculezi plusurile si minusurile, vezi daca merita, atat financiar cat si pentru tine in general si iei decizia corecta.

1 răspuns: