| bogdanivasciuc54 a întrebat:

Ce parere aveti despre elevii care desi invata la unele materii cand dau test iau note de 5 sau de 6? Nu ma refer la cei care nu ii duce mintea sau la cei care nu invata suficient.De exemplu, la matematica, invata definitiile si formulele si pe foaia de test dau alte metode de rezolvare. Exista asemenea persoane?

4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Tinand cont de faptul ca Romania se afla pe primul loc in UE cu tineri analfabeti functional(citesc dar nu inteleg ce citesc), nu ma mira ca un elev sa invete definitiile teormele daca nu intelege cum se aplica. Degeaba inveti o formula si o definitie, trebuie inteleasa metoda de aplicare a formulei, iar din pacate multi profesori habar nu au sa explice cum se aplica o teorema.

| Ventrue a răspuns:

Eh, aici probabil folosesc metode care nu ii convin la prof. Nu ar trebui sa fie dezamagiti, notele alea oricum nu conteaza, doar bacul.

| InYourMind a răspuns:

Da, eu.
Întotdeauna găseam alte mijloace de rezolvare decât colegii sau profu' nu numa la mate laughing

| AlexElektro1987 a răspuns:

Tot așa, pot fi mai multe variante. Deși învață, poate fi din cauza emoțiilor, pot fi neatenți la anumite detalii, sa nu citeasca cerinta complet sau tot din cauza emoțiilor, pot scrie raspunsul corect, sa il șteargă si sa scrie unul greșit sau sa nu stie cand sa aplice anumite formule ( din neatenție, neștiință sau emoții ) sau unii învață și se cred prea bine pregătiți si dau greș, tot din cauză ca nu dau atenție la detalii.