|

Ce părere aveți despre pacea de la București din 1913? A meritat să câștigăm Cadrilaterul cu prețul de a ne face din Bulgaria un dușman în timpul Primului Război Mondial?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu, pentru ca majoritatea din Cadrilaterul sunt 100 la suta bulgari și nu știu nici o boaba romană. Ca și cum ai lua jumate din Ungaria. sau ceva de genu. Bucovina era mai ok, dar dacă au vrut-o urss. ce sa faci?

1 răspuns:
| a răspuns:

Bulgaria era dusman oricum,este si acum,doara ca nu o spune laughing la fel si ungurii si rusii,toate aceste popoare au fost dintodeauna dusmanii RO.
Acea parte n-a fost de fapt nici a Bulgariei si nici a RO a fost a Turciei,acolo locuiau majoritatea turci,ori ce se mai gaseau prin zona,dar bulgari nici pomeneala.
Au luat-o apoi romanii,dupa bulgarii,dar pana sa o ia bulgarii niciodata bulgarii nu au fost majoritari acolo.
Cand a fost a RO din ce spun strainii,arata f bine de la campuri si pana la orase.
Acum a cui este de fapt? Trebuie mers inappoi si vazut cine a luat-o cu japca laughing adica pe nedrept de la cine apartinu.
Referitor la dusmani toti din jurul tarii noastre ne sunt dusmani,choar daca ei nu arata,ori nu o spun,dar toti au pretintii teritoriale de la RO,asa ca eu sincer nu mas baza pe nici una din aceste tari care inconjura astazi RO.
Ro este inconjurata de slavi,si de unguri care cam tot aia is laughing iar slavii astia niciodata nu au fost de incredere in toata istoria lor,deci trebuie tinuti la distanta si tot timpul atentie la ei.
RO trebuie sa isi faca alti vecini laughing cel putin prieteneste,asa cum e NATO,sa se agate cu tot ce pot de America mai exact nu de NATAO,asa or sa aiba un prieten adevarat.
Dar nu cum fac astazi romanii pe unde te uiti vorbesc de rau pe americani,dar ei is in NATO laughing macar sa le arati respect,sai inviti asa pe colo colo, asa la cate o chestie, care nu te costa. Sintem saraci dar macar asa sa intretii o prietenie se poate, fara bani.

Prieteni cu bulgari, sarbi, rusi si ungurii nu am fost si nici nu vom fi vreodata laughingasta e clar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează