| ayrinayu a întrebat:

Ce se întâmplă dacă o doamnă profesoară îmi spune ca nu vrea să mă încheie? Mai e timp până când trebuie să ne încheie, în care pot lua note, dar tot refuză. În schimb, am multe absente deoarece am avut niște probleme personale și a trebuit să lipsesc o vreme. Cum îmi pot rezolva situația? Dacă se poate, cel puțin.

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Simplu! Mergi direct la doamna directoare, îi spui ceea ce face profesoara și de asemenea îi comunici că vei merge la Inspectoratul județean școlar, dacă nu rezolvă problema. Iar, dacă părinții sau un părinte este lângă tine, atunci când mergi la doamna directoare, cu atât mai bine!
Ceea ce face profesoara este abuz!

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Unde sa te incheie la pantaloni sau la șiret? Rușinică sa-i fielaughing O dai la Cronică

| CodrutElian1990 a răspuns:

Dar regulamentul ce spune?

| LisaJulie a răspuns:

Probabil ai absențe mai multe! Încearcă și tu sa îți faci rost de o scutire sa le motivezi

| ayrinayu explică (pentru LisaJulie):

Sunt toate motivate, dar tot refuză.

| LisaJulie a răspuns (pentru ayrinayu):

Ai vorbit ceva sa îl contrazici pe acel profesor? Nu te supăra ca îți spun dar acesta poate fi motivul!

| Trendyyyy a răspuns:

Ai prea multe absente si ea ar incalca regulamentul daca iti incheie media.

| ayrinayu explică (pentru Trendyyyy):

Dacă nu mă încheie rămân corigentă? Va trebui să repet anul?

| 4564561234435455 a răspuns (pentru ayrinayu):

Da, sa-ti fie rusinewinking

| ÎmiPlacDihorii a răspuns (pentru Trendyyyy):

Nu e adevarat. La 20 (sau 40, nu stiu sigur cum e regulamentul anul asta) de absente NEmotivate, ai nota scazuta la purtare, insa media poate fi incheiata atat timp cat faci rost de destule note. Din pacate mai exista si profesori din astia cu pandalii care au impresia ca elevii nu au viata personala si prind pica pe tine, insa nu prea e ok si ai putea vorbi cu directoarea. Also, nu repeti direct anul de la o corigenta, ci ai posibilitatea de a da un examen de corigenta in vara.