| AvalohAlin a întrebat:

Chiar poți să fii autodidact in domeniul sănătății? Adică să cauți informații și cărți că sa te vindeci și să te ajuți singur schimbandu-ti starea de sănătate și a celor dragi?
Ce cărți în domeniu de calibru că sa înveți sănătatea și vindecarea există?
Știu oameni din auzite care au adoptat o anume dieta sau au citit anume cărți și s-au vindecat și s-au simțit mai bine precum și ajutat și pe alții.Asta vreau sa fac și eu dar habar nu am ce cărți de calibru in domeniu sunt că singura pe care o stiu e medium medical.

Răspuns Câştigător
| Unknownzgw a răspuns:

Da, poţi. Dar e greu şi nu mulţi o pot face. Am întâlnit un caz de oncologie în care o rudă a pacientului a aplicat tratament complementar naturist foarte complex, cu rezultate deosebite. Pot spune liniştit că i-a prelungit speranţa de viaţă cu minim 5 ani. A citit mult, a folosit produse care nu se găsesc în România, a preparat multe singur. Trebuie să cauţi pe diferite forumuri străine în funcţie de problema medicală. Multe cărţi sunt bulls*it şi dacă nu ai cunoştinţe medicale de bază ajungi să citeşti prostii care mai mult dăunează.

1 răspuns:
| FrostpunkLover a răspuns:

Suna prea frumos ca sa fie adevarat, nu degeaba avem spitale, nu?
Eu nu cred ca te poti vindeca cu carti, eu cred ca te poti vindeca numai cu oamenii si cu experienta lor, cu practica si inteligenta umana,