| lorena17l a întrebat:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva idei pentru o povestire S. F.(stiintifico-fantastica). Multumesc. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| mircea a răspuns:

Un robot condus de o entitate umana, ciopartit bine dupa un razboi crunt, este reactivat de generatorul de rezerva, isi face rapid o diagnoza si conform protocolului constata ca entitatea umana este decuplata total si restul este functional doar 19 %. Incepe automat diagnoza asupra entitatii umane de la bord pe sistemul de rezerva. Pe Status se confirma : entitate decuplata si/sau nefunctionala. Trece la urmatorul protocol de decuplare a tuturor pilelor atomice din componenta si pregatirea pentru izolarea si expulzarea lor din locasuri. Executa programul cu multa dificultate, mai ales ca bratul stang era distrus, iar cel drept mai avea doar doua manipulatoare in functiune. Dupa ce a expulzat cele noua pile, a executat programarea campului de izolare pentru a impiedica utilizarea acestora. Ultima *** urma sa fie distrusa in interior, in mijlocul creierului izobionic. Dupa programarea campului de izolare a pile nr. 9, pe Status apare "comanda anulata". Repeta programarea campului.
...
Era aplecata asupra ei si-i soptea ca, gripa este boala grea si o mangaia pe frunte. Ca mama altceva nu putea face. Te dor toate cele, ai temperatura, tusesti... Parca stia si ea cum este cu gripa, dar durere de cap ca asta nu avusese niciodata. Parca toata partea stanga luase foc. Duse mana la cap...si reusi sa deschida ochii. Parca vedea prin intuneric niste luminite rosii clipind inainte de a se stinge... de a se stinge? Se decupleaza, se decupleaza! Misca ochii in stanga, in dreapta, iar in stanga...Nu mai vede Statusul si asta inseamna ca este decuplata. Daca 28. 67 face diagnoza, expulzeaza pilele si atunci s-a terminat tot...
...teleskinerul...unde este teleskinerul?
A inceput sa pipaie cu mana pe langa pupitru. Comanda pentru... si uite si teleskinerul. Fara nicio pregatire prealabila si l-a infipt in tampla dreapta si dupa vreo zece secunde in fata ochilor i-a aparut Status R.

Ce zici ai putea sa continui?

3 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Am vazut la stiri ceva mai ciudat...pe o autostrada a murit o mireasa(mergea spre restaurant)si de atunci au avut loc mai multe accidente in urma carora au murit numai barbati, vreo 7-8. e un scenariu bun...big grin

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De ani buni de zile apar in campuri niste desene magnifice foarte mari in foarte putin timp si se presupune ca niste bulgari de lumina fac aceste desene...ai putea sa scrii despre acesti bulgari, ce crezi tu ca sunt de fapt, de unde provin...etc se presupune ca acestia fac parte din lumea invizibila dar accesibila(gen fantome), spre deosebire de extraterestri, care sunt(cica)vizibili, dar inaccesibiliwinkingbafta, sper ca ti-am fost de folos.

| adela020 a răspuns:

Cine ma poate ajuta cu o idee pentru o povestire( stintifico-fantastica )cu roboti si extraterestri