anonim_4396
| Anonim întreabă:

Credeți că anul acesta vor crește cererile de înscriere la Facultatea de Biologie sau vor scădea comparativ cu anul trecut? Chestia e că aș vrea să intru la buget deoarece am terminat o privată și sunt sătul de dat bani, dar am o medie destul de mică, gen cu 30-40 sutimi mai mare decât ultima cu care s-a intrat anul trecut la buget.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| zurick a răspuns:

Nu ma refer la sesiuni diferite. Tu te poți înscrie la mai multe facultăți si în funcție de unde intri, confirmi locul la o anumită facultate, iar dacă nu iti confirmi locul la o facultate pe un loc bugetar atunci primul sub linia de la buget va primi acel loc. Mulți care dau la facultatea de biologie o dau ca plan b în caz că nu intra la medicină și dacă intră nu își confirma locul la biologie și își scot dosarul. Iti dau spre exemplu sesiunea din vară de anul trecut. Cu o medie de 9.16 s-a intrat printre ultimele locuri la taxă înainte de confirmări și după confirmări cu această medie s-a intrat la buget, astfel și media de taxă a coborât mult. De asta am spus de răbdare, nu se întâmplă decât la facultățile cu admitere tip examen să rămână toți cei care au intrat din prima pentru că nimeni nu se înscrie la o singură facultate, ai nevoie de un anumit plan b.

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Ideea e să aștepți. Mulți își vor retrage dosarul. Prima dată vor fi medii foarte mari, apoi cei care au intrat la medicină ( în general ei) nu vor confirma locul și mediile vor scădea.
Facultatea oricum era pe bază de dosar, nu cred că vor crește mediile.

| Moonfl0wer a răspuns (pentru zurick):

Nu inteleg ce vrei sa spui...sunt doua sesiuni de admitere, una de vara si una de toamna. Majoritatea intra pe locurile de la buget in prima sesiune, iar in a doua sesiune raman maxim 3-4 locuri disponibile.

| Moonfl0wer a răspuns (pentru zurick):

Am înțeles acum, mersi de răspuns.

| zurick a răspuns (pentru Moonfl0wer):

Nu ai pentru ce ^^

| Alexandra123girls a răspuns (pentru zurick):

Buna! Depinde pe ce loc intri daca intri pe rural media minima este 7 daca intri pe loc normal sunt medii foarte mari. Eu de ex dau anul asta la facultate da pe loc de rural pentru ca am facut liceul intr o comuna din aproprierea satului meu. Dm in privat pentru mai multe informatii, cine stie poate o sa fim colege

| AuricaMircica155 a răspuns:

Eu am dat anul trecut la aceasta facultate. Am avut media 8.50 si eram pe lista de așteptare. Se intra cu medii mari, mai ales la buget. Daca eu cu 8.50 nici pe lista de taxa nu eram