anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum fac să scriu și eu mai frumos? Adică,scriu în așa fel în cât să se înțeleagă,dar urât.Azi,am făcut prima oră cu directoarea.Când m-a văzut cum scriu,m-a întrebat dacă așa scriu de obicei. Rușinat,i-am zis că e din emoții, așa că ea așteaptă lucruri de la mine.Ce pot să fac? E din cauză că scriu cu stilou?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

încearcă să scrii un cuvânt întreg fără să iei stiloul de pe foaie. acasă scrie cât mai mult și încet încercând să faci literele egale, cu timpul te îndrepți. Și eu scriam foarte foarte urât și stăteam acasă și scriam încet și cu timpul mi l-am îndreptat, acu scriu cel puțin decent

anonim_4396
| Anonim explică:

Daca un profesor comenteaza despre faptul cum scrii, fa-i reclamatie sau fa misto de el prin a scrie si mai urat la orele lui. Doar oamenii incuiati la minte discrimineaza dupa modul in care scrie o persoana, deci aia nu merita sa fie profesori.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Știu,dar,având în vedere că am avut un frate care o avut-o directoare pe ea, nu vreau să-i las o impresie rea

| Helper07 a răspuns:

Trebuie sa scrii mult si sa incerci sa scrii cat mai frumos ca sa-ti schimbi scrisul. Nu trebuia sa o minti pe directoare.

| adryang78 a răspuns:

Singura modalitate ar fi să faci exerciții de caligrafie. Acum 200 de ani, când eram eu în școala primară, aveam ore de caligrafie.
Îți alegi un text și îl transcrii cât mai caligrafic, chiar dacă scrii mai încet. Exersează în fiecare zi. Cu timpul, se va forma reflexul condiționat și vei scrie mai repede și la fel de caligrafic.