|

Cum invat rapid si sa-mi ramana in creierlaughing? plz, help me!happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa te inveti sa memorezi login, nu mecanicwinking.
In al 2-lea rand ai nevoie de un fel de antrenament. Trebuie sa-ti soliciti memoria zi de zi invatand in fiecare zi constant si pe masra ce invati vei putea asimila un volum mai mare de informatii.
Ambitie, rabdare si mult timp ai nevoie.
Sunt si mici trucuri care te ajuta bineinteles. Poti consuma fructe (s-ar putea sa te stimuleze a au vitamine, glucoza - ajuta la memorie. Si ce mi se mare mai interesant am pastrat la final. PE masa de studiu nu trebuie sa ai nimic in afara de caietul sau cartea din care inveti un pix si o foaie. Sa nu ai ceas, deoarece iti distrage atentie fara sa constientizezi. Masa sa fie complet goalawinking. De preferam sa ai o musama sau o fata de masa galbena, cica stimuleaza memoriawinking. BFT.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vopseste-te blonda laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand inveti nu te gandesti la nimicv numai la ce citesti, nu asculti muzica si nu vb(vorbesti)cu nimeni si incerci sa memorezi ce ai in vazat find foarte atentahappy
Incearca mi imi este folos asta si eu fac tot asa si im intra repede in creierhappy
Baftahappy
Funda?big grinte rog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai...Citeste lectia de vreo 2-3 ori... dupacea incearca sa faci un cantec cu ea.Iti va ramane in cap! daca nu merge bate intr-o ureche pana ce iese tot din cap. apoi invata. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te concentrezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează