|

Dacă spre exemplu, sunt la o ora in paricular, sa zicem de romana, meditații, cu un pret de 80 lei/ora, fără bon fiscal etc, pur și simplu profesorul tine ore de meditații într-un apartament, iar in mijlociul orei ma deranjeaza un lucru tare, ma enervez și plec, poate depune plângere pentru ca nu am plătit ora de consultație? Nu suport profesorii, care cică ar trebui sa te învețe, dar sunt mistocari, vorbesc urat cu cei care vin la meditații, etc. Asta e întrebarea unui prieten, care a avut consultații la romana, profesorul stătea pe telefon, l-a pus sa rezolve un Exercițiu, elevul nu știa, l-a intebat pe profesor dacă poate sa îl ajute, iar profesorul i-a vorbit urat, făcându-i familia "Pleava", pe el incult, iar prietenul meu când a auzit asta, s-a ridicat și a plecat de la masa fără sa-i lase un leu, (Face romana pentru admitere la academia de poliție pentru la iarna/anul viitor).

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa faca "plangere" la ANAF sa vezi atunci profesorul care nu este inregistrat ca PFA sau societate ce o sa planga cand o sa vada ce amenda plateste pentru ca face aceste meditatii.
Dar noi nu facem nimic pentru ca nu stim sa ne cerem drepturile. acel profesor nu are dreptul sa isi bata joc de banii elevului sau atata timp cat ia 80 de lei pe 1 ora, iar toti banii ii raman lui facand evaziune!

| a răspuns:

Nu poate. Lucrează la negru, e ilegalist.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Nu știi, presupui, poate e perfect legală

| a răspuns (pentru sierra1):

Cati profesorii care fac meditatii stiu tu ca au casa de marcat, mie imi vine sa rad deja. si chiar de ar fi el scoate 3 bonuri pe luna si in realitatea primeste si de la 30 de elevi bani, deci tot evaziune se numeste!
Pe de alta parte nu inteleg de ce nu se introduce un sistem forfetar in ROmania, aici ar trebui sa intre asa: spalatoriile, frizeriile, florariiile s-ar aduce o multime de bani la bugetul central, bani din care se pot face o multime de lucruri benefice, faptul ca se omite voit a se legifera asta inseamna ca parlamentarii nostri nu doresc ca tara asta sa fie dezvoltata, ei nu sunt prosti deloc stiu despre ce este vorba doar se comporta si sunt dusmanii patriei!
As face eu mai multe in 1 luna de zile daca as avea puterea decat au facut scarbele astea in 30 de ani! De ce pentru ca nu au vointa sa realizeze ceva benefic.

| a răspuns (pentru Simpatik):

"Pe de alta parte nu inteleg de ce nu se introduce un sistem forfetar "

este - îi zice norma de venit și ăștia NU au case de marcat. Și nu e vorba de câți știu (sau nu) eu ci de presupunerile (gratuite) pe care le face un respondent de p-aici

| a răspuns (pentru sierra1):

O fi cum zici tu nu te contrazic dar ca sa fii luat in calcul undeva trebuie sa te inregistrezi cum am zis ca pfa sau sa fii societate, si societatile astea-s de multe feluri nu le insir aici.
Cati profesori de astia care fac meditatii crezi ca-s inregistrati la ANAF, poate 1%.

| a răspuns (pentru Simpatik):

"profesori... inregistrati la ANAF, poate 1%."

mult 1%, mai degrabă 1 la mie!

dacă te interesează:

http://coduricaen.info/definitie-Meditatie-profesori-Meditator.html

| a răspuns:

Da

| a răspuns:

Fara contract, care implica impozit, poate sa iasa pe balcon si sa urle la luna, ca nu are ce sa faca

CHIAR MAI MULT, o sa isi tina ciocul mic, ca daca te duci la fisc si il dai in gat o sa plateasca impozit MUUUUULT MAI MULT DECAT 80 de lei prapaditi!

cat despre prietenul tau, cand o sa vorbeasca profesorul cu parintii, o sa ii spuna o poveste FOARTE diferita, asa ca daca se intoarce, sa il inregistreze (exista aplicatii pe telefon cum ar fi voice recorder) care odata pornite pot fi ascunse (NU trebuie sa fie in fata, notificarea se poate scoate, etc. si poti folosi telefonul foarte normal cu aplicatia inregistrand in acelasi timp) si apoi sa arate parintilor

iar parintilor, dupa aia, sa nu le spuna "ce profesor de rahat" ci
UITE PE CE ARUNCATI 80lei/h CA NU MA CREDETI CAND VA SPUN CA NU MA AJUTA CU NIMIC OTREAPA ALA!

| a răspuns:

Din cate stiu eu aceasta activitate trebuie impozitata deci nu o sa se deranjeze profesorul sa mearga la politie pentru 80 lei pe care oricum nu e sigur ca ii va primi.

| a răspuns:

Pe mine profesoara de chimie m-a facut sa si plang dar tot am stat. Sunt unii profesori care nu au rabdare. Dar oricum, nu are ce sa ii faca..ca doar nu o sa mearga la politie sa ii spuna ca un elev oarecare, caruia i-a vorbit urat, nu i-a dat banii pe o sedinta la care ea statea pe telefon. Nu vad logica.

| a răspuns:

Nu poate face nimic dacă nu are contract sau ceva, înafară de a te înjura de mama focului. Măi genul ăsta de profesori ar trebui sa nu existe sau sa li se retragă dreptul de a preda... după ce că și plătești din banii tai sa te ajute sa treci examenele cu brio...

| a răspuns:

Depinde

| a răspuns (pentru Andrei0G):

Depinde de ce? Face o activitate nelegala. Nu depinde de nimic.