| AlexDorinel a întrebat:

De ce copiii sunt asa de tupeisti si golani?

13 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pentru ca parintii lor sunt de alta generatie si parintii lor sunt niste martalogi care nu au impus valori propriilor copii. Pe cand parintii generatii mai vechi au impus niste valori si respect copiilor de aceea.
In ziua de asta e valabila zicala "satul de cei care se dau cunoscatori cu bani de la parinti si impresii de infractori", si e plina Romania de fatalai de astia care au parintii bani garla care se cred mafioti, conduc masini tari si nu ma refer la bmw din 2009 ma refer la lamborghini noi si alte asemenea etc
Vrei si un exemplu pustii care castiga din Youtube, pustii care au bani de la parinti, si multi dintre astia sunt deveniti fatalai cu impresii.
Victoras micula, gasca lu alex velea si cati si mai cati, astea doar cateva exemple ca sunt cu miile.

| Frank51 a răspuns:

Uneori e bine sa fi tupeist și golan. Totul e să fi tu fericit.

| Apokales a răspuns:

Pentru ca sunt niste psihopati ce nu li s-au impus limite de catre parintii care considera ca nu trebuie sa dai in ei o palma. D-aia!

| ScofieId a răspuns (pentru Apokales):

Eh, consider ca comunicarea este mai important decat violenta. Trebuie sa stii sa comunici si sa il feresti de zonele cu influente negative. Nu cred ca amenii bogati isi bat copiii de sunt atat de destepti. Problema e mai mult in sfera de influenta a colectivului. Trebuie sa stii sa.ti tii departe copilul de asta prin puterea persuasiunii.

| Apokales a răspuns (pentru ScofieId):

Nu-ti imaginea ca o dai parte in parte cu copilul. II dai o palma si aia cat sa faca contact. Dar unii nu-s dispusi s-o dea nici pe aia atunci cand gresesc, evident. Altfel nu ar fi o lectie de invatat din greseala pe care a facut-o, ci mai degraba un abuz. Parintilor le e frica de ei, asta e.

| ScofieId a răspuns (pentru Apokales):

Nu m.am gandit la modul ala. Mi.am imaginat cum vi la el si in loc sa discuti cu el ii tragi o palma, ii bagi cateva vorbe la plesneala ca sa fie spuse si pleci. Nu este sub nicio forma o metoda fiabila si sunt cazuri cand pot exista repercursiuni psihice pe viitor. Cu o vorba buna copilul va intelege ce e de facut. Eu ca parinte trebuie sa fiu cel inteligent care sa stiu cum sa ii explic ce si cum si la fel trebuie sa știu cum sa.l tin departe de sferele astea sociale de influenta. Trebuie sa.l ti departe de rau, nu sa fi tu raul cel mai mare. Poti sa-i dai tu cat bătaie vrei dar daca se alatura unui colectiv care e pe smecherie, bombardeala, fumat, pacanele si alte chestii n.ai rezolvat nimic. Din contra, se va razvratii mai rau si nu stii cum in ce mod te va aborda.

| Apokales a răspuns (pentru ScofieId):

Normal ca ii spui si cu vorba buna, ridici tonul cat sa pari autoritar, dar cand toate astea nu functioneaza, unii ii ia psihologic. Cand au o criza de furie, spun unii psihologi, ca trebuie sa ii iei langa tine si ai rabdare pana trece criza. Sa mori tu?! Eu n-as face asta. Copilul iti forteaza limitele si daca-l lasi este foarte probabil sa nu stie care este punctul in care sa se opreasca, iar asta este grav mai tarziu cand va trebui sa se manifeste intr-o societate, nu doar la gradinita, scoala.

| Anonim15032001 a răspuns:

Uite, eu zic sa o luam altcumva. Majoritatea dau vina pe parinti.
Dar daca acestia i-au dat o educatie buna? la scoala poate a intrat intr-un anturaj rau, si s-a stricat mult, parintii neputand sti cat de mult a fost pervertit, acesta a putut continua sa faca ce credea ca e bine. Si astfel copilul s-a degenerat cu timpul.
Este vorba de un caz real.
In wc-uri alti copii faceau ce faceau, si va dati seama ca ce a vazut a copiat.
Eu l-am parat la parintii lui, pentru ca imi marturisise ce vedea la scoala, si a fost pentru ultima data ca mi-a mai spus el asa ceva. Problema din pacate nu s-a rezolvat.

Ei, cu astfel de cazuri ce facem?

| ONUR1997 a răspuns:

Nu toți copii sunt așa sunt și uni educați care își văd de treaba lor și nu fac rău la nimeni

| Mopmop a răspuns:

Asta este puterea exemplului dat de parinti! Daca vrei sa cunosti un om uita-te la copii lui.

| gabicoo a răspuns (pentru Mopmop):

Așchia nu sare departe de trunchi!

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Nu toti sunt asa. Majoritatea sunt pentru ca s-au schimbat timpurile si nu le mai pasa de viitor, parintii ii lasa sa faca ce vor si atunci cei mai multi se gandesc doar la momentul actual, nu si la ce vine peste 2-3 ani sau mai mult chiar. Oricum, mai e si chestia aia ca sa nu fii tocilar si atunci majoritatea iau note mici fiindca prefera sa faca lucruri 'cool'. Mai e si anturajul... sunt mai multe motive.

| leny1213 a răspuns:

Dale an gura dai an mamlele lor grase de gloani tupeisti *** mamele lor boscetari infecti grasi uriti