|

De ce unele facultati nu primesc scutiri medicale? La noi daca lipsesti desi ai fost bolnav esti bun de plata (laboratoare) ceea ce nu mi se pare normal, atata timp cat absentele au un fundament solid si nicidecum chiul.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Facultatea e facultativa.
Laboratoarele sunt cele mai importante, daca lipsesti la un laborator si nu te duci sa il recuperezi nu intri in examen, deci restanta. Regulamentul e acelasi pentru toata lumea, poti cel mult sa te rogi de profesor sa te lase sa recuperezi dar nu o sa te puna niciodata prezent fara ca tu sa fii acolo si daca nu esti prezent la toate adio.
Nu poti sa mergi la facultate nu e nimic, iti lasi niste restante pentru anul viitor, ingheti anul, te retragi. Pe nimeni nu intereseaza ce probleme ai tu, toti au probleme, profesorii pot cel mult sa te lase sa recuperezi si atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Majoritatea facultatilor iti permit sa recuperezi laboratorul la final de an gratis sau cu alte grupe pe parcursul anului. La fel cum sunt si profesori care accepta scutiri. totul tine de organizarea facultatii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Laboratoarele se plătesc pentru ca materialele ce le vei folosii tu s-au cumpărat deja.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NGheorghe):

Sunt curios ce materiale foloseste la facultatile de litere, psihologie, filosifie, informatica, matematica, economie, drept, biobologie, geografie, jurnalism etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru goguPatent):

Nu cred ca exista laboratoare la facultatile de drept laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NGheorghe):

Bondarel99-pai nici pe noi nu ne intereseaza de probleme profilor care ne pun sa ii asteptam si vin cand si daca au chef pe motiv ca au nu stiu ce probleme, iar noi daca lipsim chiar si intemeiat nu ii intereseaza..Nu poti recupera decat 1-2 laboratoare la final de semestru.happy

NGheorghe-Materiale? Care materiale? Alea sunt acolo de ani de zile laughing La laboratoare vin cu proiector si turuie de acolo, nimic altceva.Foarte rar cate un experiment.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Florin458):

Eu am avut foarte multi colegi care lucrau sau nu stiu din ce motive nu ajungeau la laboratoare si si-au asumat chestia asta, ori au repetat anul pentru ca nu aveau destule credite si din cauza laboratoarelor nu au putut sa dea nici restantele, ori si-au lasat lab pentru anul urmator. Profesorul nu e de vina, si la decan daca te duci cu o scutire medicala ca ai fost in coma e egala cu 0, o sa iti spuna sa te duci sa te faci bine si dupa aia sa vii la facultate si sa recuperezi cand si cum poti. Profesorii trebuie sa respecte sistemul de notare, ca intarzie la ore asta e altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează