| Swaglly a întrebat:

Deci, am o dilema. Am aplicat la Facultatea de Litere din Iasi la LMA si la Facultatea de limbi si literaturi straine din cadrul Universitatii din Bucuresti la limba si literatura ENG-GERM. Nu am fost admisa din primul tur si am trecut pe lista de asteptare la ambele facultati. Ieri am fost sunata ca am fost admisa la facultatea din Bucuresti. Pentru ca nu doream sa pierd sansa am confirmat locul intr-o ora. Astazi am fost admisa la facultatea din Iasi.

Doresc sa imi retrag dosarul de la Facultatea din Bucuresti pentru ca sincer, ma intereseaza LMA mai mult decat limba si literatura (nu prea imi place sa citesc mult, imi place practica) insa nu stiu cum sa procedez pentru ca deja am confirmat locul la Bucuresti.

Ce ar trebui sa fac in acest caz?

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Chiar daca nu precizezi, la cele doua facultati ai fost admisa pe locuri "cu taxa"! La orice facultate, confirmarea locului "la taxa"se face prin achitarea unui procent din taxa anuala de scolarizare si depunerea chitantei care atesta repectiva plata.

Retragerea de la LLS-Bucuresti dupa confirmarea locului presupune pierderea banilor achitati--- procentul din prima taxa de scolarizare este nereturnabil, banii achitati raman in contul facultatii ( vezi confirmarea la pagina 8 din "Ghidul candidatului" :http://lls.unibuc.ro/......i-2018.pdf )
Dosarul il poti ridica numai in perioada 3-8 septembrie 2018(luni, 30.07. 2018 a fost ultima zi de lucru cu publicul!)----citeste anunturile :https://admitere.lls.unibuc.ro/

Asadar, confirma-ti locul ocupat la Iasi!--- daca LMA este noua ta alegere!

| Swaglly explică (pentru alessia5158):

De fapt, sunt din Republica Moldova si am intrat la buget la ambele universitati (la Bucuresti cu bursa), deci practic nu am platit nimic si nu voi pierde bani.

Daca merg sa imi confirm locul la Iasi, este nevoie de specificat faptul ca am confirmat locul la Bucuresti insa imi voi retrage dosarul in scurt timp?

| alessia5158 a răspuns (pentru Swaglly):

Nu stiu cum se procedeaza in cazul candidatilor din R. Moldova!

| Adry05 a răspuns:

Te duci acolo la secretariat si spui ca vrei sa-ti retragi dosarul