|

Este cineva care da anul acesta bacalaureatul la psihologie? Daca da cum va pregatiti pentru bac, ce anume invatati? Pot raspunde si cei care au optat pentru acesta proba in anii precedenti! spuneti-mi cum a fost, v-ati descurcat? ce note au fost? E greu/usor? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa inveti ceva eu cred ca ce te intreaba sau te pune sa scrii trebuie sa vina de la tine personal... iar daca te-ai documentat inainte de estea... o sa-ti vina mai usor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Domnisoara, eu am dat bacul acum 13 ani. A fost de dificultate medie. Eu nu am dorit sa dau la sport si am dat la Psihologie. Au fost intrebari usoare, nu a fost exigenta. Totul depinde de modul cum privesti materia. Mie mi-a placut foarte mult si dupa aceea m-am mai documentat si invatat multe. Nu pot sa iti spun decat succes si dac crezi ca poti patrunde in tainele psihologiei poti da. Dac o consideri, in schimb plictisitoare, abtine-te si da la altceva. Sincer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmm! Nu stiu daca e cea mai buna alegere. Eu am dat bacul la psihologie acum 4 ani si m-am pregatit din doua manuale de psihologie (una de la ed. Polirom, alta ed. Carminis) plus o enciclopedie de buzunar - psihologie, pe care o stiam aproape ca pe "Tatal nostru" happy. La examen tin minte ca am scris 10 pagini tongue si ca eram tare nelamurit daca ofer sau nu raspunsul potrivit si logic la intrebarile unde se cereau comparatii intre diverse procese si fenomene psihice si unde era de comentat pe baza acestora. Ce sa zic?! mi se pare o materie abstracta, cu prea putine explicatii logice, unde nu exista un adevar universal (de aici rezultand multa incertitudine si versatilitate). Proba nu a fost grea, cel putin nu pentru mine tongue, iar notele nu mi s-au parut prea mari; acestea variind in majoritate intre 8 si 9 (precizand ca acolo unde am dat bacul au fost liceeni proveniti din licee de elita).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează