Prima persoana merge pe pod a doua merge cu trenu` si a treia cu avionu`? sau cum?
Cele 3 persoana erau femei blonde. Prima femeie era de fapt satena, vopsita blond,si reuseste sa treaca podul normal,calcand pas cu pas pe el.A doua femeie blonda, vede la capatul podului o poseta gucci, ceea ce-i da fortga necesara sa se arunce peste pod(reusind astfel sa nu atinga podeaua). In cele din urma a treia blonda,entuziasmata,si increzatoare in sine se duce catre pod, dar se impiedica si sufera o amnezie temporala, nereusind astfel sa povesteasca oamenilor (care au transmis din generatie in generate povestea pana in zilele noastre) cum a ajuns pe partea cealalta a podului. Nu se stie nici in zilele de azi daca blonda si-a amintit cum a trecut podul, insa noi speram ca vom afla la un moment dat, adevarul. Funda?
Podul eraa pe pamant. primul a trecut pe pod, al 2-lea l-a vazut dar a mers pe pamant, al 3-lea a mers pe pamant dar fara sa vada podu,, funda?
Prima persoana trece pe pod(in mers)
a doua perosana este cu masina si trece podu
a treia persoana e pasager intr-o rulota si doarme in spate
ce le-am imi potrivit
) FUNDA?
Prima persoana era nebuna, a doua persoana era nebuna si ocoleste podu, a treia persoana era sanatoasa nu vedea nici un pod si a trecut linistita
1.Trece podu cu picioarele
2.Trece cu un mijloc de transport pe uscat
3.Trece cu un mijloc de transport aerian[deoarece de la inaltime nu se pot vedea lucrurile arat de mici]
) Mi; am dat seama ![]()
1.Trece strada pe picioarele lui
2.Cu un mijloc de transport
3.Mai multe moduri (nu vede si este intr-o masina, este mort
A doua pers nu are picioare, iar a treia nici ochi nici picioare![]()
![]()
nu stiu rasp a fost pun la vrajeala...![]()
![]()
Primu` a trecut pe pod, al doilea trece pe langa, sau inoata, si al treilea nu-l vede si inoata si ala(desi ar fi trecut pe pod)
cred eu...
S3S3an întreabă: