anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda + Vot : 3 persoane in fata unui pod, prima persoana vede podu calca podu si il trece, a doua persoana vede podu nu il calca dar il trece, si a treia persoana nu vede podu nu calca podu dar il trece. Care-i faza?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O femeie insarcinata, cu un copil in brate.

16 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Prima persoana merge pe pod a doua merge cu trenu` si a treia cu avionu`? sau cum?

| DoctorulLove a răspuns:

Prima trece podul pe pod, a doua pe apa, a treia zboara. banui.

| yomisam a răspuns:

Prima trece pe pod, iar ceilalti inoata pe sub pod laughing

| EduardTPU a răspuns:

Cele 3 persoana erau femei blonde. Prima femeie era de fapt satena, vopsita blond,si reuseste sa treaca podul normal,calcand pas cu pas pe el.A doua femeie blonda, vede la capatul podului o poseta gucci, ceea ce-i da fortga necesara sa se arunce peste pod(reusind astfel sa nu atinga podeaua). In cele din urma a treia blonda,entuziasmata,si increzatoare in sine se duce catre pod, dar se impiedica si sufera o amnezie temporala, nereusind astfel sa povesteasca oamenilor (care au transmis din generatie in generate povestea pana in zilele noastre) cum a ajuns pe partea cealalta a podului. Nu se stie nici in zilele de azi daca blonda si-a amintit cum a trecut podul, insa noi speram ca vom afla la un moment dat, adevarul. Funda? laughing

| JadeT a răspuns:

Podul eraa pe pamant. primul a trecut pe pod, al 2-lea l-a vazut dar a mers pe pamant, al 3-lea a mers pe pamant dar fara sa vada podu,, funda?

| Lucrian a răspuns:

Era un pod foarte mic, care putea fi sarit happy

| pisikutza a răspuns:

Prima; il trece in mers
2.cu masina.bicicleta,trotineta ce vrei tu
3.inoata

| Maryoo a răspuns:

Prima persoana trece pe pod(in mers)

a doua perosana este cu masina si trece podu

a treia persoana e pasager intr-o rulota si doarme in spate

ce le-am imi potrivitrolling on the floor) FUNDA?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A 2-a pers. are aripi?laughinga-3a pers. e oarba, dar are simturile foarte dezvoltate?laughing si prima pers. e normala?laughing... funda?

| Ycu a răspuns:

Prima persoana era nebuna, a doua persoana era nebuna si ocoleste podu, a treia persoana era sanatoasa nu vedea nici un pod si a trecut linistita laughing

| Belgianu90 a răspuns:

Daca nu ghiciti, raspunsu il dau la ora 6 big grin

| BlackScribble a răspuns:

1.Trece podu cu picioarele
2.Trece cu un mijloc de transport pe uscat
3.Trece cu un mijloc de transport aerian[deoarece de la inaltime nu se pot vedea lucrurile arat de mici]

| Stefan3D a răspuns:

laughing) Mi; am dat seama tongue
1.Trece strada pe picioarele lui
2.Cu un mijloc de transport
3.Mai multe moduri (nu vede si este intr-o masina, este mort happy

| danyceltare a răspuns:

Primul trece pe pod si ceilalti doiu pe dedesubt.

| Elenutza_7555 a răspuns:

A doua pers nu are picioare, iar a treia nici ochi nici picioarelaughinglaughinglaughing nu stiu rasp a fost pun la vrajeala...laughinglaughinglaughing

| NaNyJustLovee a răspuns:

Primu` a trecut pe pod, al doilea trece pe langa, sau inoata, si al treilea nu-l vede si inoata si ala(desi ar fi trecut pe pod) thinking cred eu...