| Ella210 a întrebat:

Heey

URGEENT! Imi puteti da niste informaţii despre profilul Turism si Alimentaţie si Economic. Care e mai greu? Care e mai de viitor? Cum e contabilitatea? Ce as putea sa fac dupa terminarea liceului? (mai mult)

3 răspunsuri:
| miraabela a răspuns:

Mai greu e economic, dar dupa terminarea liceului, daca esti buna, te poti angaja la diferite magazine ssu firme ca si gestionar, chitantier etc.
La turism si alimentatie e super ca inveti sa fi ospatar. Lamine la liceu sunt elevi care au fost racolati de diferite restaurante ca sa lucreze la ei. Cunosc si persoane care au terminat liceul si avum lucreaza pe vase de croaziera.
Depinde ce iti place tie, teoria sau practica.

| NegruAlb a răspuns:

La turism si alimentatie faci ospatarie si bucătărie in primii ani, apoi faci organizator banqueting (cel putin asa e aici). Deci o sa ai o meserie si diploma normal. E lejer nu te stresa. Contabilitatea e nasoala, dar asta e părerea mea, fiecare cu ce-i place pana la urma. Mai departe poti incerca la stiinte economice. (sau sunt multe care nu necesita o pregătire in liceu, gen: Geografia, stiinta mediului, silvicultura..etc.
Bafta in tot ceea ce iti alegi!

| Robertr278 a răspuns:

Liceul Economic din Tulcea?