anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cine imi poate enumera toate personajele din "Cartea Nuntii", dar detaliate (ma refer la baiatul, copilul lui). Multumesc!

2 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Le gasesti aici, la fel si carcaterizarea lor, in caz ca te intereseaza
http://www.referatele.com/......385411.php

| cata9711 a răspuns:

Jim- un tanar de 25 de ani intors de la studii din strainatate, nu prea se intelegea cu mama lui cu care avea astfel de conceptii desii aceasta uneori incerca sa-l ajute. Stiind de experienta unchiului sau care nu era casatorit desi avea 50 de ani el "hotaraste sa se casatoresca".
Tanti Magdalina- mama lui Jim, visul acesteia era sa se mute intr-o locuinta proprie cu Jim, unde sa isi poata pune in valoare mobilele vechi. Tanti Agepsina- o femeie foarte credincioasa, o domnisoara de aproape 60 de ani. Peretii ii erau plini de icoane si candele aprinse ca intr-un paradis, iar pe o masa intinsa de stejar erau o sumedenie de sfesnice de argint si de alama si fel de fel de carti bisericesti cu scoarte din piele innegrita si cu miros de tamaie. Lola, Dora si Medy- sunt trei fete pline de viata ce incearca sa imbine utilui cu modernul. Silivestru- unchiul lui Jim, invarsta de 50 de ani care, ajuns la aceasta varsta nu este casatorit. Bobby- fratele verei, elev la mediocre, elev al profesorului Silivestru. Vera- fata intalnita de Jim in tren si viitoarea lui sotie. Baba Chiva- servitoare batrana, necasatorita. cam atat stiu eu ca are cartea nuntii
big grin