| Crissssssssssssss a întrebat:

Help! Va rog ajutati-ma cei ce aveti informati clare si va pricepeti la tot ce tine de ce voi spune eu! Am intrat in toamna la liceu clasa a 9a, boboaca, m-am dus doar 4 zile si am jurat ca nu mai calc orice s ar intampla in liceul ala,fie ca tata cu mama vor da in mine sau asa mai departe, ma rog m au lasat sa stau acasa, facandu ma in toate felurile bineinteles, a inceput semestru doi2 de curand stitti si voi, si l am trimis pe tatal meu la liceu sa vad daca mai poate face orice sa ma mute in alt liceu unde vorbisem cu diriginta fostei colege din generala si mi-a zis ca tatal meu sa imi ia fisa medicala de la doctor si sa se duca la liceu si imi vor da transferul, ei bine astazi a fost si nu i l au dat a zis ca nu au cum asa ceva! stiti vreo situatie clara prin care il pot trimite iar maine pe tatal meu sa le faca in asa fell cu dovezi clare ca imi mai pot da transferu? va rog am mare nevoie de ajutor!

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Boboacă, boboacă...da* la prostie ești în floare, bine.
Deja ai început să dai roade

| Crissssssssssssss explică (pentru corolav):

Heii,multumesc pentru atentia acordata, Cu siguranta nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai pe un cont d asta si sa critici oameni, Bafta

| johnnny123 a răspuns:

Deci, pe scurt: Ai lipsit un semestru întreg fără niciun motiv, iar acum vrei să te transferi în semestrul 2 la alt liceu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Și cu semestrul ăla lipsă ce faci?

În cel mai fericit caz vei putea ca de la începutul anului școlar viitor să te înscrii iarăși în clasa a 9-a.