| Marcicutzaa a întrebat:

..am o problema ...eu mereu incerc sa fiu cat mai buna la scoala ( sunt in clasa a 6 a ) sa invat sa.mi fac temele dar nu ma pot conceentra bine si cand imi fac temele mereu ma distrage cate ceva si o tema de 10 minute devine o tema de 2 ore...ce as putea face? unii invata putin si retin mult si eu invat mult si retin putin...ajuta.tima cu sfaturi si va rog fara raspunsuri gen ai nevoie de vointa caci asta o stiu. vreau sa ma pot concentra cea ce este greu...a trecut cineva printr.o situatie gen? Ma puteti ajuta? Dau funda...va roooog

3 răspunsuri:
| Actaras a răspuns:

Dacă știi că te distrage ceva în timp ce-ți faci temele, de ce nu elimini acel lucru?

| JackPotalisa a răspuns:

Te stresezi prea mult axandu-te pe chestia asta normal ca nu o sa te ajute, trebuie' sa fii calma si sigura pe tine, gandindu-te mereu la am face temele si a invata 14 lectii pe zi ( sistemul asta romanesc e un chin) mai mult te enerveaza si iti te provoaca la relaxare ce ai zice stai calma si sa nu te gandesti la asta, sa lasi sa curga totul de la sine ca sa fie totul mai echilibrat.

| Iulian_Costyn_1997 a răspuns:

Eu zic sa consulți un medic. Te va ajuta. Am avut și eu aceiași problema. Se numește deficit de atenție. O sa îți dea o rețetă.