| SingleForOne a întrebat:

Indiferent unde o persoană studiază, în România sau într-o țară mult mai dezvoltată, tot va continua să facă lucruri pe care lumea deja le face, tot va face parte într-o lume putrezită după profit; va avea (mai mult sau mai puțin) aceleaşi metode și aceleași scopuri. Diferența este faptul că în unele locuri, acea persoană va supraviețui mai bine într-o lume putrezită, față de alte locuri unde nu pregătește îndeajuns, iar efectul fiind va ajunge o persoană mediocră (același job de casier, sau ce avea înainte).

Poate fi adevărat sau fals? Va face acea persoană o schimbare în lume sau va cădea în capcanele acestei lumi (goana după profit sau după supraviețuire)?

1 răspuns:
| Lizuca1234 a răspuns:

Intrebarea asta e in gandul multora sau chiar pe buzele multor persoane. pana la urma, care este rostul nostru pe pamant? care este dreptatea dintre clasele sociale? de ce unii traiesc mediocru, dupa cum ai spus si de ce altii au totul de-a gata si profita de acest lucru in sens negativ?
subiectul este foarte discutabil. noi oricum traim intr-o lume "putrezita". merg pe strada si vad numai fețe triste. inclusiv pe a mea. MULTI avem joburi care nu ne multumesc, doar pentru a avea cu ce plati facturile lunare si pentru a avea ce pune pe masa. este greu. schimbarea o facem noi atunci cand spunem STOP si alegem sa traim simplu si frumos, asta e parerea mea. decat un trai agitat, plin de stres, mai bine un trai simplu, undeva mai departe de zarva.