|

Invat programare in c++ Cum pot adauga elemente grafice dupa toate informatiile acelea? De exemplu animatiile. Oamenii care sa se miste si tot +comenzi.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oh, wow.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca inveti programarea de la scoala, inveti C cu cin/cout, nu C++.

Ma rog, daca vrei chestii grafice din C, cauta pe net SDL2. E destul de usor sa faci un program de grafica 2d, exista si sample code si ideea de baza e simpla.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rd79):

Aaaa....eu am zis c++...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ionut58282856):

A, deci tu stii C++, nu? Adica folosesti cin/cout si gata, ce scrii tu acolo devine magic C++, nu C cu doua instructiuni de C++ plus asa un pic de operator overloading. Banuiesc ca stii si folosesti chesii ca templates, virtual functions, polymorphism, classes, etc, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rd79):

Caut si de clase si de obiecte...am spus c++, stiu ce invat daca tu crezi ca c esti inlogic, eu am intrebat ceva. Nu stiu pe ce logica ai mers tu ca e c. C se foloseste la altceva parca iar c++ la jocuri ar fi mai ideal. O sa caut si alea. Eu ti-am spus ca inteligenta inseamna logica..in realitate tu doar crezi ca e c. Deocamdata sunt pe wellcode.ro de o luna cu 52, 63 % terminat modulul gratis. Si sunt blocat la o problema. Invers prim si habar nu am prin ce logica merge un if dintr-o lectie anterioara. Sunt satul de prosti ca tine. Eu nu sunt la scoala, iti limiteaza tot ceea ce poti sa faci mai rapid vs ceea ce gasesti pe internet. Esti un prost pentru ca nu ti-ai dat seama ca habar nu ai de situatie asa ca ai creat tu din imaginatia ta la fel cum ala de la cealalta postare l-a creat pe Dumnezeu..sunteti penibili...nu aveti nimic inteligent in voi. Nici o esenta. Eu deocamdata scriu in code blocks pe fisiere.cpp si stiu ce sunt.h si etc. Functiile stiu ce sunt, variabele etc..astea sunt de inceput. Parantezele lui main nu stiu ce fac, nu stiu cum sa lucrez cu opengl etc. E mai dificil sa inveti un limbaj de programare dar imi place si o sa ma pot si angaja pe aviator. Dar na, daca crezi fara dovezi esti destept, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar cred ca asta vrei tu sa faci:
https://www.youtube.com/watch?v=MIcUW9QFMLE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prin folosirea scripturilor de comenzi și a desenelor grafice + algoritmi, încearcă prima dată să înveți Java sau #c deoarece sunt limbaje mai ușoare de folosit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează