|

Lume... Trebuie sa dau bacul la mate, sunt bâta, știu zero la mate, nimic. Credeți că reușesc sa învăț singură ceva ca să iau un 5 ori un 4. Ce trebuie sa învăț ca să fac de un 5. ????. Menționez ca am am 23 de ani, deci am ceva timp de când am ieșit de pe băncile școlii.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Invata frumusel toate formulele și teoremele si nu vei mai fi asa bâtă la mate. Extrage-le pe toate pe foi si repeta-le. Pe site-ul edu.ro sunt afisate subiectele care s-au dat la BAC in ultimii ani. Incearca sa le rezolvi si unde nu stii cauta modele in carti sau pe net.
Nu tanji dupa un 5 ca nu e suficient. Tinteste spre mai mult, poate un 10.
Chiar daca nu vei reusi macar vei avea o nota onorabila.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un profesor/profesoara de meditatie, crede-ma, daca te duci saptamanal, o data macar timp de 2 ore te va ajuta mult. Am dat si eu bacul la 23 ani, nu puteam nici eu sa invat singur, asa ca am apelat la un profesor, m-a ajutat foarte mult si am luat o nota buna zic eu 7, 35.

| a răspuns:

Trebuie să fi foarte ambițioasă ca sa reușești singura si sa muncesti foarte mult. Un prim pas ar fi sa vezi programa de bac, ce se da in subiecte, si apoi sa cauti pe internet despre ele, de ex integralele, cauti formule metode de rezolvare... si daca faci multe exerciții o sa reusesti, încearcă să faci variante de bac cu formulele in fața sau variante de bac 2009 acolo ai si rezolvarea si vezi cum se rezolva