|

Mă simt rău.La biserică, eram pregătit să cânt cu chitara. Aveam pregătit un cântec foarte frumos. Când am fost chemat, am stat un minut să caut cântecul în carte(are vreo 200 de pagini)și n-am găsit-o.Așa că am băgat una care nu am repetat-o niciodată. MARE GREȘEALĂ! Am falsat,transpirat, tremurat(și fizic și vocal).Mă simt groaznic, în special de ceea ce vor spune colegii mâine.Ce să fac ca să uit?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Peste ani îți vei aminti de întâmplarea asta și ți se va părea amuzant.
Tu aveai alt cantec în plan, dar situația s-a schimbat, nu e vina ta, ai acționat pe moment și în ciuda faptului ca te simțeai nașpa încă de când ai văzut ca nu găsești melodia, ai continuat, ești curajos și pentru asta poți sa te simți bine! Nu te gândi la rezultat, gândește-te la ce ai realizat tu, ai avut curajul pe care alții nu l-ar fi avut, a fost o situație tensionata și ai cantat o melodie pe care nu o știai.
Ai putea de asemenea sa privești cu amuzament situația.
Poate ca, colegii tai ar fi fost exact la fel ca tine ar fi făcut la fel sau poate nu ar fi fost în stare sa cânte alt cântec, tu ai făcut ce ai crezut și te ai descurcat cum ai putut mai bine în situația respectiva.
Poți sa le spui adevărul, nu ai găsit cântecul și te-ai gândit sa cânți altceva dar deja te simțeai groaznic.
In orice caz, nu trebuie sa asculți dacă cineva spune ceva urat, trebuie sa înțelegi situația și sa te înțelegi pe tine ca ai acționat cum ai putut mai bine.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Fix pla

| a răspuns:

Ahaha. nu-i nici o problema. Se mai intampla. Pur si simplu ai avut o zi mai nasoala. Daca zice cineva ceva le zici ca ai avut o zi proasta.

| a răspuns:

Seara când îți faci rugăciunea înainte de culcare, te gândești la întâmplările zilei.
Pui faptele și întâmplările bune și fericite într-o cutie albă. Pe celelalte într-o cutie neagră.
Închizi cutiile și te culci. În timpul somnului vine îngerașul tău, deschide cutiile și face curățenie.

| a răspuns:

"Aveam pregătit un cantec foarte frumos"

Tocmai că nu l-ai avut pregătit!winking
Dacă l-ai fi avut, ai fi cunoscut textul, notele sau măcar aveai habar de numărul paginii unde se aflau strofele.

"Ce vor spune colegii mâine?"

De ce îți faci atâtea griji? Ești la liceul de muzică? Dacă nu, stai liniștit, poate că nici măcar nu ți-au observat greșelile.

"Ce să fac ca să uit?"
Dezamăgirile față de propria persoană nu se prea uită, decat daca faci tot posibilul ca să repari greșeala.Astfel, te impaci cu tine. Cu următoarea ocazie, te vei pregăti serios, încât la final, să fii multumit de tine însuți.

| a răspuns:

Trol! Ai pe FSM la avatar si ne zici ca ai fost sa cinti la ghiserica? Pe bune?

| explică (pentru GabiDumitrescu):

Alea sunt spaghete, nu fsm