|

Merita sa dau la tehnica dentară din UMF Iași? Cati ani se face? E ok salariul dupa?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai... termini... salariu? Asta crezi tu ca se intampla? Du-te la mec, mai bine, in cazul asta.

| a răspuns:

Nu te angajezi doar pentru salariu! Asta nu-i corect, atât pentru tine, cât și pentru pacienți. De aia avem o țară de cacao! Dacă tu nu mergi la o școală pentru că îți place acea profesie și te duci doar pentru că o să ai salariul mare, te duci degeaba pentru că serviciile pe care le vei face, vor fi praf și clienții nemulțumiți. O să ți se ducă știrea cum că ești un angajat de tot căcatul și nici nu o să vină nimeni la tine. Sunt atâția doctori, polițiști, etc., care sunt după bani și toată lumea îi vorbește și mai tare îi strică pe oameni. Dacă o să te angajezi ghidat de bani sau o să faci ceva ghidat de banii care se câștigă, mai bine mai stai pe-acasă și învață că nu totul se rezumă la bani!

| a răspuns:

Salariul de președinte e cel mai ok, 27000 lei/lunar. Fa-te președintele României

| a răspuns (pentru LifeOreally):

Bai, voi sinteti bolnavi la cap? ALA E SALARIU BRUT! BRUT! BRUT, in mortii mamii lui de salariu! Cititi ca maimuta, nu aveti nici un filtru! 27000 brut inseamna sub 16000 net (vreo 15795, mai exact). Am citiva prieteni programatori care cistiga mai mult fara a fi super-sefi, mega-genii, sau mai stiu eu ce. Bine, nu sunt nici ultimul fraier din firmele in care lucreaza, dar zic ca idee.
@Ralukafay: Nu e vorba ca se angajeaza "doar pentru salariu" ci ca habar nu are ca salariile nu sunt batute in cuie si efectiv nu exista ca gata, am terminat facultatea x sau Y si salariul la primul job o sa fie de nshpe mii de epuroi.