| GhostBuster a întrebat:

Merita sa studiezi matematica in Marea Britanie in loc sa studiezi in Romania?

5 răspunsuri:
| annakarenina a răspuns:

Merita sa studiezi matematica in Marea Britanie, in afara faptului ca educatia se afla la un alt nivel, profesorii te ajuta sa progresezi, cauta adevaratul tau potential, iti lasa timpul necesar de lucru si cauta cele mai bune metode pentru a te ambitiona si a te face sa intelegi materia cat mai bine.
Sansele pe care le ai dupa o facultate facuta in Marea Britanie sunt mult mai mari, vei gasi usor un loc de munca satisfacator.
De asemenea, asta stiam in legatura cu University of Oxford, exista combinatii de cursuri pentru a avea siguranta ca decizia ta este corecta si ca nu doresti sa iti schimbi materia de baza.
Daca nu ai certitudinea ca vrei sa pleci din tara, ai putea face licenta aici si masterul in afara, cu toate ca ar fi mai avantajos sa pleci de la inceput; insa, in sufletul tau, poate deja decizia este luata, chiar daca ratiunea ta are un soi de reticenta.

| SaddySadio20 a răspuns:

Merita.

| Adbbmsh a răspuns:

Bineinteles, acolo se pune mult mai mult accent pe educatie.
Dar si in Romania poti la fel de bine sa faci performante absolute daca esti constiincios.

| OnuOnulică a răspuns:

Se merită mai mult să studiezi în Marea Britanie.

| deea400 a răspuns:

E o diferenta foarte mare.Aici nu se insista atata, nu sunt profesorii atat de experimentati.Recunosc,osa fie mai greu, o sa trebuiasca sa pui burta pe carte dar merita.Aici profesorii sunt mai mult pe bani marea parte dar acolo le si pasa de oameni.