| OnlyDga a întrebat:

Salut. Am facut kineto 3 ani insa, in anul 3 mi-am luat doar doua examene. Si mai am 2 de luat din anul 2. Acum in iulie sper sa le iau ca sa am macar 2 ani. Nu stiu ce sa fac din toamna. M-as baga la sport, pentru ca prima oara aici am vrut si cred ca m-as fi ocupat mult mai mult, un prof de sport, antrenor fitness mi-ar fi placut mai mult. Insa facand deja 3 ani kineto e cumva pacat sa nu o termin nu stiu... Si m-am gandit la niste variante. Daca ma inscriu la sport din toamna, pot sa termin in paralel si anul 3 kineto? Daca da, credeti ca ar fi prea greu? Examenele nu-s foarte grele doar ca la majoritatea n-am fost din niste probleme personale. Deci in concluzie ori incerc cum am spus mai sus, ori o las balta cu kineto ma inscriu la sport sau incerc dupa cu sportul si incerc sa-mi termin studiile la kineto. Niste sfaturi daca puteti sa-mi oferiti m-ar ajuta. Funda

3 răspunsuri:
| Larianiel a răspuns:

Hey! Daca tot ai început și mai ai puțin, de ce să renunți tocmai acum? Învață, ia-ți examenele restante și pe cele viitoare și gata. Daca te atrage sportul, fă și asta, dar nu renunța la prima. Se pot face în paralel, stai calm. Alții merg la muncă și fac și facultate în același timp, deci... Dacă vrei să faci ceva, faci. Succes!

| OnlyDga explică (pentru Larianiel):

Deci, sa ma inscriu la sport si sa fac si anul 3 in paralel kineto zici?

| Larianiel a răspuns (pentru OnlyDga):

Dap, le poți face pe ambele fără probleme. Probabil se vor intercala unele cursuri, dar vezi și tu cum te împărți la ambele.